Drustvo iz porodilista, kokoske i ostali dozivljaji

Started by MissL, July 29, 2010, 11:38:33 AM

Previous topic - Next topic

zelena

Ja se sa prvog porodjaja nikog ne  sjecam , znam da nijesam bila sama ni u sali, ni u sobi  :o
Sa drugog porodjaja se sjecam jedne zene koja bukvalno nije htjela da ide kuci, ja sam shvatila da joj je lakse u bolnici dok se ne oporavi, sve je trazila neke razloge da ostane, boli je glava, ona bi da joj urade neka snimanja i sl, a sve bilo u redu, jela je kao vuk, samo je gledala ima li sta da neko nece. Sestre su tvrdile da nece kuci zato sto je rodila drugu kcerku, a ja ne mogu da vjerujem da ima neko takav da zato odlaze odlazak kuci, inace trebala je da ostane 2 dana, a ostala je 7 dana do mog izlaska. Muz joj je radio stalno,a  stariju djevojcicu (od nepuno godinu dana), cuvala svekrva od 80 godina koja je dosla sa sela da bi cuvala djevojcicu.  :'( Ona se sve nadala da ce svekrva u medjuvremenu NAUCITI dijete da hoda.  :(   
Mozda sam sa razlogom zaboravila na sve druge cimerke.  :lol:
Martin  17.04.2002.
Jana     10.08.2006.

Deda

Da se pohvalim da je meni sveki poslala kokosketinu   :lol:. Ja sam rekla da necu, ali posto zna kakva sam, bolje da posalje nego svet da kaze kako ona nije spremila :deda:
Hrane je bilo ko za manju slavu, ko ne zna kakav znak paznje odma mi donese da prezalogajim. Njih 5-6 mesto majke da mi spremi  :lol:, i supe u teglama i palacinki i rostilja. Vrh je bio moj otac sa supom iz kesice.
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

stacka

E a kakav je to trip sa porodjajem i kokoskom? Kaze meni sveki kad je dolazila sad posle porodjaja sa Masom "Izvini sto nisam donela kokosku" a ja ovako :blink: Reko' "Pa znate da je sreda i da postim". Kaze ona meni kako zna ali takav je obicaj :crazy:
O cimerkama i dozivljajima cu kad budem imala vise vremena
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Ja se nešto kao kroz maglu sećam da je meni baka Vojvođanka pričala kako je kod Mađara valjda običaj da se nosi pečena kokoška. :crazy:
Kako vam nije jasno u čemu je fora, mi smo kao kokoške a bebe pilići.  :rofl: :crazy:

Al sveki se uredno izvinila. Joj smešne su kao bioskop. :lol:

MissL

Meni je Ratomirka na kucu isporucila komplet obicajne ponude :diva: u porodiliste je donosila moderne obroke :lol:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

disco2000

Deda

A pogacu  :crazy:  ?
Moja dada jetrva od mene dobila 3 torte  :blink:. Samo zato sto su joj 2 puta odlagali izlazak iz bolnice.Sva sreca te jeona roda sa bebom mogla da se nakaci na svaku .
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Deda

Polovino, vreme je da editujes naslov  :crazy: :crazy:

disco2000

I pogacu, naravno :)
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

disco2000

Quote from: Deda on July 29, 2010, 07:47:35 PM
Polovino, vreme je da editujes naslov  :crazy: :crazy:
Drustvo iz porodilista i kokoske :crazy:

Lukina mama

imate dobre i zanimljive price, jackie i dado za sada vodite sa pricama  :rofl: ja sam bila sama u sobi, dosano, mada su mi stalno dolazili, tako da je prolazilo vreme.

Hrana je bila dobra, koliko se secam, mada nisam probirljiva :D i ja sam kuci dobila pecenu kokosku i pogacu od komsinice :D
Luka ,09 April 2005

Saska

al kokoska mora da bude s glavom :lol: meni je moja rodjena majka sva 3 puta dolazila sa tim piletom, pogacom sa crnim lukom na vrhu i tortom. ona je inace vrlo moderna zena, ali to je jace od nje.  a na temu, posto mi je sveze-ovaj put sam bila u trokrevetnoj sobi; 3 dana 5 cimerki. i sve neka decurlija. ove dve sto su bile drugi dan su mi persirale-22 i 25 god. treci dan sam bila sama sa romkinjom od 19 god koja mi je svoj porodjaj opisala recima: zamalo da se uplasim. a prvi dan me odusevila cimerka koja je isla sa mnom par sati posle porodjaja u toalet; da mi ne pozli.

Deda

maxic

Zene gdje ste vi drzale tu silnu hranu???? Pretpostavljam da su i cimerke imale toliko.

Meni je mm bio cimerka, goste sam imala dva puta, treceg puta sam izasla poslije 30 sati, prva dva poslije 36-40. Jeli chocolate chips cookies koji je donosio djever, treci put nam ih poslao postom, to mi je bas onako bila super uspomena.
Prva dva puta doruckovali u fast food-u , treci put isto ali mi je babica drzala predavanja kako nisam trebala pa mi se smucilo. Nikog u porodilistu nisam ni cula ni vidjela, osim osoblja.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Lani

U Gradskoj ima frižider u trpezariji a stvari koje se ne kvare tipa keksići, voće i sl. držiš u onoj natkasni pored kreveta.
Ma sad ću da im zabranim ta donošenja hrane, supica i ostalih budalaština. Branila sam i onda ali me nisu slušali. :sissyfight: