Drustvo iz porodilista, kokoske i ostali dozivljaji

Started by MissL, July 29, 2010, 11:38:33 AM

Previous topic - Next topic

Saska

hrana tj kokoska je dosla kad sam izasla, u bolnicu je dolazio samo mm koji je jedino imao zaduzenje da mi donosi kafu.

stacka

Lani, ja sam sve sem jabuka uredno vracala ovog puta. :stop: Najteze mi je palo sto sam vratila sok od cedjene pomorandze, al' sta cu kad rekose one sestre samo sok od jabuke da sme :girl_cray:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Da, narandža nikako... Ja sam sigurno prva 2-3 meseca posle porođaja samo jabuku pila kad mi se pio sok.

Lukina mama

a da , jedna od sestara na odeljenju je bila nasa zena, malo vise voli da prica, i kada sam odlazila iz bolnice, rekla mi je da se sto pre vratim  :rofl:

kada mi se drugarica poradjala u toj istoj bolnici, kad me videla, pitala me kada cu ja da dodjem ponovo da joj budem pacijent :crazy:

a ja sam pre porodjaja otisla u restoran na dorucak sa mm i rodjakom, ona je rekla da odem i da se najedem, jer ko zna kad cu moci posteno da se najedem :D bila je u pravu, a sestre mi nista nisu rekle, sve proteklo OK :)
Luka ,09 April 2005

disco2000

Quote from: Lani on July 29, 2010, 08:34:42 PM
Da, narandža nikako... Ja sam sigurno prva 2-3 meseca posle porođaja samo jabuku pila kad mi se pio sok.
Lani, stacka... a sto? :blink:

Saska

i meni je sestra koja me je primila na odeljenju rekla da sve mogu da jedem i pijem.

Lani

Agrumi ne smeju zbog mogućnosti pojave alergija.
Moram negde da nađem šta sve treba izbegavati, sve sam to pozaboravljala a bliži se vreme kad ću morati da se podsetim. :turpija:

pra-sence

Kakva dobra tema :)

meni je ekipa bila super,sve devojke iz sobe su bile bas gotivne i danas se druzimo.
Strasno su me nervirale ciganke koje su purnjale u WC-u....Sa jednom zamalo da se pobijem(bukvalno :nokti2:) jer nije htela da otvori prozor .Iako sam se istusirala,vise sam smrdela na duvan. Sve se zavrslio na verbalnom fajtu a posle sam joj poslala dezurnu tetkicu Ramba koja je bas naduvala :lol:

Nanny Ogg

Naglas sam se nasmejala na jackie i njene Kineze :rofl:

A bilo je i kod mene bisera...9 dana u sedmokrevetnoj sobi, svasta se tu dalo videti  :crazy: Secam se jedne sto je non-stop nesto zakukivala, al ono nategnuto plakanje bez suza, takozvano prenemaganje  :crazy:  Doktorke koja me pitala jel sam isla na Cecin koncert i zasto nisam (ajd sto je bio 3 dana pre mog porodjaja, al gde mene to da pita   :ljut: :lol: ) al ubedljivo vodi jedna koja ne samo sto je dobila kokosku, nego je i doktoru obezbedila jednu, na njegovu veeeliku radost  :rofl:

Al ipak mi je bila najbolja jedna klinka koja je skapirala da sam tamo otprilike jedina normalna  :-[ pa je koristila svoje mnogobrojne veze u porodilistu da sve sto obezbedjuje sebi, obezbedi i meni  :girl_haha: I nikad, ali nikad necu da joj zaboravim kako mi je lepo i spontano ponudila da mi podoji bebu kad ja nisam imala mleka  :girl_in_love:

Ajte zene, ne dram'te

janavi

ja kad sam izašla sveki jeste donela ručak, al šta je bilo, blage veze nemam, sigurno nije TA kokoška, pošto ona nije iz ovih krajeva :rofl:

dok sam bila u porodilištu, mama je svakodnevno donosila ručak u obliku sendviča od mesa i raznog povrća
nekad je donosila sveki, ali to nisam uspevala da pojedem sama, nego sam razdeljivala među prisutnim cimerkama :mrgreen:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Nanny Ogg

Ja nista nisam mogla da jedem, nije bilo teVorije  :fool:

Ustvari, mislim da su mi poslednjeg dana doneli neku Plazmu  :rofl: 

Ajte zene, ne dram'te

janavi

ma ja sam bila 45 dana, nisam mogla baš toliko da ništa ne jedem :lol:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Xe

Prvi put cujem za kokosku, a svega sam se naslusala u zivotu   :rofl:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Nanny Ogg

Quote from: janavi on July 29, 2010, 09:39:36 PM
ma ja sam bila 45 dana, nisam mogla baš toliko da ništa ne jedem :lol:
Posteno  :lol: To bi cak i za tebe bilo too much  :lol:

Ajte zene, ne dram'te

Despina

Poslije treceg porodjaja sprovedose nas dvije u hotel i tu nas doceka prvo babica koja pregleda bebu, smjesti nas u sobu, uputi u materiju jelte :lol:
Uglavnom pricamo mi neka 2 sata na norveskom i ja kazem kako imam dvoje starije djece koja nisu rodjena ovdje vec u Beogradu. Zena me blijedo pogleda i rece: Pa sto ne kazes, ja sam iz Grocke :rofl:

A, L, S