Kako da izbegnemo guzve na autoputu kod Beograda?

Started by Xe, August 06, 2010, 09:58:05 PM

Previous topic - Next topic

Xe

Trebalo bi u sredu da idemo na put do Vlasotinca. Vozicemo tata i ja na smenu, krecemo rano ujutru, oko cetiri. E, sad, imam pitanje: da li je bolje ici standardno autoputem NS-BG pa na izlaz za Nis ili seoskim dzadama na Pancevo, pa na autoput sa druge strane?
Jako nam je vazno da stignemo na vreme, racunam da cemo izgubiti usput najmanje sat na kojekavo lutanje, pogresna skretanja i slicno, a stvarno ne bismo smeli da se zaglavimo u BG tri sata.
Molim vas za savet  :flower:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

AnaK

Ja mislim da ćete tako rano izbeći i kolaps u Beogradu. No, kad dođe mm, preneću pitanje, on je moj GPRS.
Janko 23.7.2002.

Glitter

mislim da ti se def vremenski vise isplati auto put...guzvi u principu nema dok prodjes bg, bio zmu juce prolazili su kroz bg sa zaustavljanjem na nbg oko sat ipo

janavi

sad su stvarno očajne gužve na AP
doduše, kako u koje vreme, taj smer od NS ka jugu recimo ujutru radnim danom nije strašan

sad čitam kad ćete krenuti
mislim vi ste u 5pola 6 u BG, tad ionako nema žive duše
slobodno najobičnije moguće

inače prvo napisah ovo (pre čitanja detalja :lol:)
idite obilaznicom, možda jestemalko dalje, ali je brže svakako
dakle sa NS-BG, kod zmaja krenete kao prema aerodromu, pa još produžite i skrenete preko ostružnice za NI, nema skroz fin put, mora malo da se ide kroz neka naselja, železnik i ne znam šta beše, ali ima putokazi, izađete kod bubanj potoka kružnim putem
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

stacka

Ako krecete u 4 sloooobodno krenite autoputem, nema sanse u to doba da je guzva (pola 6 ujutru, otprilike)
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

maripoza

Ja samo da potvrdim da u to doba nema zive duse. :D
Ostalo ne znam, osim ako neces peske. :lol:
Srecan put i sve ostalo po redu.  :flower:
Old enough to know better, but too young to care.

Xe

Hvala, prenecu soferu, unapred je zahvalan, kao i ja   :flower:

Nanny Ogg

Ja citala u lokalnim novinama da su i na naplatnoj rampi Nais kod Nisa isto ludacke guzve (zbog ljudi koji idu na more), mada mi npr nismo uopste cekali kad smo pre 2 nedelje dolazili iz Bg (a jos je i vikend bio).

Ajte zene, ne dram'te

Deda

Nema rano guzve. Ja sam cekala nekog sofera pre neki dan na naplatnoj rampi, pola sata  niti se ko iskljucio niti ukljucio. Sada mnogi idu obilaznicom zbog putarina pa se vise isplati krenuti rano i ici auto-putem. Javi se ako stignes.
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

maggie

Moze i ovako: Novi Sad - Ruma - Autoput Beograd Nis - odvojis se na petlji za obrenovac, pa udjes u bg sa te strane (preko ostruznickohg mosta), onda pravo tim obrenovackim putem pored sajma i ukljucite se opet na autoput beograd-nis na mostarskoj petlji.
Sonja 18.1.2004
Aleksandar 14.1.2008

Vila

Tako rano zaista nema gužve, možete slobodno da krenete standardno autoputem.
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Xe

U odlasku isli autoputem, nije bilo guzve uopste, u povratku nas je uhvatio poslednji talas spica, sisli s autoputa pa kruznim putem na Ostruznicu i posle na autoput za Ns.
Super su oni novi tuneli, nisam ni znala da su izgradjeni  :-[
Guzva bila onako, podnosljiva, iz vase perspektive - nije bilo zive duse  :lol:
Jeste zeznut put, ali je signalizacija dobro postavljena, pa nismo lutali.
Hvala vam jos jednom, bile ste dragocena pomoc  :flower:

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it