Main Menu

Dlakaaaa, fuj, fuj, fuuuuuuuuj

Started by TINK, August 16, 2010, 11:44:47 PM

Previous topic - Next topic

TINK

Kako se ponasate kad nadjete dlaku u hrani kada ste u gostima  :nokti2: ?

Ja da ispadnem junak  :wall:, proguta jednu pre dva dana i hocu sa dusom da se rastavim  :crycry:

Bila sam kod super prijateljice, sedimo na terasi. Posto sam htela hladan nes, nije znala da mi napravi pa mi donela kafu sama da ga smutim. Dok sam ga pravila, nadjem u kafi dlaku, ona je videla, pa je samo izvadila iz moje kasicice i nista da mi da makar drugu kasicicu. Mene blam, reko aj izvadila je, nece mi valjda nista biti, gadljiva sam jezivo i bilo mi je vec muka ali me blam da odjednom kazem necu kafu. Reko aj pij Tina, preziveces  :crazy:.

I tako pijem ja, pijeeem, a sve mi gadno i pokusavam da odagnam misli od dlake  :nokti2:. Kad ne lezi vraze srknem dlakurinu i to bas jako, niti da je pljunem nit da gutam  :crazy:, zaglavila se skroz oko krajnika, morala bih da se teram na povracanje pred svima. Ne znam sta cu, blam me jer su tu bili jos i muzevi, reko bice joj neprijatno. Reko aj progutaj  :nokti2:, jer sem sa povracanjem nema sanse vise da je vratim  :nokti2:. Uzeh ja casu vode sa stola, navrnu...... muka me je uhvatila, bukvalno mi se slosilo, nikad u zivotu nisam pojela dlaku  :crycry:..... i tako saterah je sa 3 case vode  :shout:. Muka mi je vec danima, ne znam kako da odagnam odvratni osecaj u stomaju. Ebem ti i kafu i dlaku.... rastavi se od zivota, imam grozni osecaj u utrobi. Valjda ce proci nekada  :shout:

rafa

:crazy: :crazy:

Ne bih ti pojela dlaku pa sve da me je Misel Obama licno posluzila.  :crazy:
U gostima ne bih ni pojela / popila to gde sam dlaku nasla, kod svoje kuce kad sam sama pripremala mozda i ibh.  :-[
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

TINK

Ma nalazila sam ja puno puta dlake u hrani, uredno ostavim jelo na tanjiru, prekinem momentalno. Nema sile da me iko natera dalje da jedem... kao fol uvek kazem da nemogu vise  :lol:

Ali kao prvo bila je u Nes kafi, znaci zena nema drugu, ima samo tu teglu  :wall:. Bilo mi je tako glupavo da kazem, e sad necu kafu, kad se potrudila da je izvadi  :lol:. Stvarno sam bila soknuta kad ju je izvadila i vratila mi teglu da sipam dalje  :crazy:

E sad kad je dlaka vec otisla daleko, nije bilo sanse da je diskretno pljunem... jao bre muka mi kad se setim  :crycry:. Mogla sam samo da se nagnam na povracanje, a bili smo zatvoreni na terasi, deca gledala unutra neki film, bio je otvoren prozor. Nisam mogla da progovorim, samo sam mogla da povracam  :crycry:. Jao ljudi meni je lose kad se samo setim.... stvarno nisam nikad imala ovakvu situaciju. Imala sam dva izbora ili da napravim scenu na terasi ili da smucim sebi ceo zivot  :crycry:

Glitter

jao uzasa  :crazy: :crazy: :crazy:  :lol: :lol: :lol:

nista ne znam osim da nema trika da bih tu zaglavljenu dlaku progutala  :crazy:

TINK

Aj nemojte jos gore da me gadite, dosta mi je moje muke  :crazy: :lol:

Evo opet vracam film, nema sanse, nije bilo drugog resenja sem da je progutam ili da pocnem da racem, rigam i pravim izbezumljene face na terasi, dok mi nedodje nagon da je povratim  :crazy: i to pred svima  :-[.

Neka..... bolje sto sam je progutala, nek ide zivot  :crycry:

A gadljiva sam uzasno, nikad iza nikog nemogu da pijem, a o jelu da ne pricam, Ne jedem posle rodjene dece..... Sad kad razmislim bolje da sam celi zivot pila iz javne case nego sto pojedoh dlaku  :girl_cray:. A bila gadna neka, dugacka ........ evo opet mi je lose  :shout:

Elanor

tink, sad se sve vreme osecam kao da mi je dlaka u grlu, a nije :crazy:
uz sve to, ja bas i nisam gadljiva.

bilo je to pre dva dana, zar ne mislis da je vreme da na to zaboravis?
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Margarita

Tink :crazy:
ja bih verovatno odglumila da sam se zagrcnula kafom i otisla do toaleta

Nanny Ogg

Jao  :crazy:

Cek sad, u kafi su zapravo bile dve dlake?? Ona koju je ona izvadila i ta koju si pojela??

Ajte zene, ne dram'te

TINK

Elanor hocu ja da je zaboravim, ali nemogu... imam neko gadjenje svo vreme u stomaku  :crycry: i stalno mi stoji ta dlaka u grlu  :girl_cray:

E toooo Margarita! Eto to mi nije palo na pamet, sada mije ova pamet to bih primenila  :wall:.... bas sam glupava nisam se setila. Ali eto mozda neko nauci na mojoj gresci, pa se snadje u momentu  :clapping:

TINK

Quote from: Nanny Ogg on August 17, 2010, 12:31:19 AM
Jao  :crazy:

Cek sad, u kafi su zapravo bile dve dlake?? Ona koju je ona izvadila i ta koju si pojela??

Da, da.... prvu je ona izvadila iz kafe, kad je videla da piljim u kasicicu par sekundi i ne znam sta da radim. Posle s drugom bi sta bi  :crycry:

Nanny Ogg

Leleee  :crazy:

Al dobro sad, sto ti kazes, bi sta bi...Mislim da nikad vise neces da pijes kafu kod te drugarice  :lol:

Ajte zene, ne dram'te

TINK

Joooj Nanny jos mi je sveze, nespominji mi kafu  :crazy:. Nadam se da cu preci tu blokadu nekako, za pocetak sam mislila da kupim noovu teglicu kafe kad podjem kod nje  :-[

Nanny Ogg

Kupi nekoliko onih kesica nesa za jednokratnu upotrebu, odnesi joj i kazi da ti pijes samo tu vrstu  :turpija:
Ozbiljno.

Ajte zene, ne dram'te

maxic

Ne bih je popila sigurno. Bez blama i kroz salu bih trazila novu kafu bez dlake. Svakom moze da se desi da mu padne dlaka u jelo, kafu, i bolje da je blam na pet min( a i ne vidim blam) nego da se poslije gadis danima.
Sad je gotovo Tink, a  onda si mogla da odes u kupatilo, i kulturno povratis :lol: :lol:
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Despina

A, L, S