Main Menu

Mamini sinovi

Started by Urbana, October 03, 2010, 11:21:10 AM

Previous topic - Next topic

Glitter

upucaj me sad, upucaj me sad  :lol: :lol:

Mirka

Quote from: cici on October 06, 2010, 01:09:09 PM
Samo malo će oj biti lakše kod nas :D bar neće morati ništa sem čarapa da mu oblači :lol: a on je ionako rekoa da će da je dovede kod mene jer super kuvam da se ona ne muči :rofl:
Pazi i moj traži samo ponekad čarape, ostalo radi sam, ali traži da se češka  :lol:
No, ume sam da pospremi sto nakon što jede. A u odnosu na mene će svaka snajka biti dobra kuvarica  :rofl:

Uf, ima i za njega nade
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

cici

Ima, ima :rofl: a ti ga ocrnila :lol: Što se češkanja tiče, to i ja volim :rofl:

Mirka

Ma on je ok (sad ozbiljno), više se za sebe brinem. Primetim ponekad kako bih da ga branim  :crazy: u nekim objektivno bezazlenim situacijama. Na svu sreću uspem da se zaustavim, shvatam da je totalno suludo. Zbog svega toga sam se i zezala.
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

martina

nije samo do mama
moja svekrva je citav zivot pokusavala od mog muza da napravi maminog sina, ali on naprosto nije bio taj tip
mislim da je sustina tog fenomena - kontrola. mama je ta koja kontrolise. onda kad se sin ozeni, mama i zena se bore za kontrolu, i tu nastaje problem

moj muz i njegova majka imaju neki cudan odnos, jer on naprosto ne zna da se postavi prema njoj. kad osjeti da ona krece sa svojim manipulacijama i kontrolom, on poludi i onda ne bude nimalo uctiv i fin prema njoj. i to nju, onda, vrijeda. onda se ona malo odmakne, dok on na popusti, i onda kolo krece ponovo.

meni tu nije bilo nimalo lako. prije svega, trebale su mi godine da shvatim igru, jer ona je tu, u stvari, htjela da joj ja budem saveznik, da ga skupa kontrolisemo. meni tu nista nije bilo jasno, jer nisam nikad vidjela takve odnose. moram da priznam da sam godinama lutala u toj cijeloj prici. rezultat je bio da sam morala svekrvu da odmaknem malo od sebe i pustim njih da rjesavaju svoje probleme. sad se ne mijesam puno, osim da ukazem muzu kad pretjera

e sad, kad je to sve receno - ne radi ona to namjerno. takva je, naprosto - u sve voli da se petlja. pokvarila je odnose i medju djecom. moj muz ima dvije sestre i sa jednom je ok, a s drugom je ok kad mame nema u blizini. cim se mama primakne - bude ( sto ja zovem) "koga mama vise voli". ponekad pokusam da kazem muzu koliko je to sve bezveze, ali sam vremenom ustanovila da ne mogu tu da im pomognem. oni jednostavno imaju tu neku svoju patologiju i to je to

tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

cici

Naravno da smo se malo šalile,  zgodna je tema.Kontrolišem se kad god mogu, čak mi se čini da više branim Sofiju nego njega.