365 Days. 365 New Outfits. 365 Dollars.

Started by AnaK, August 18, 2010, 07:18:47 AM

Previous topic - Next topic

janavi

meni ove prepravljene jednako očajno deluju kao i pre prepravke :crazy:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Ivy

ne slazem se...izgleda neuporedivo bolje...nisu mi se sve dopale ali da izgleda mnogo bolje...izgleda :)

Glitter

da slazem se da izgleda neuporedivo bolje i pre svega nosivo

Finalina

simpa, ali za nekog ko ima puno strare gardeobe ja bih pomislila da mu nije frka ni da kupi novu :lol: ..... salim se, super su prepravke, na nekim modelima bas ume da uspe ( probala i ja :D i definitivno mi se nije isplatilo - na nekoliko prepravki jedna nova stvar moze da se kupi )

Nanny Ogg

Ajte zene, ne dram'te

AnaK

Meni je skroz zanimljiva ideja, kao projekat. I super su mi rešenja 'posle'. A dezeni su već stvar (ne)ukusa, a i raspoloživosti stvari koje koštaju 1$, a dovoljno materijala imaju da se od njih može nešo uraditi.
Janko 23.7.2002.

janavi

ja sam pregledala 3 strane ovog bloga, i nisam našla ni jednu jedinu 'kreaciju' koju bih obukla
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

AnaK

Pa dobro, to i nije fashion predlog, u tom slučaju bi se zvao 'od starog novo' ili prepravke, ne ovako kako se zove  :girl_blum:
Janko 23.7.2002.

gasha

simpaticna ideja, i odlican projekat, akoliko je sve to nosivo, stvar ukusa

meni se cini da je sve prekratko  :rofl:
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

AnaK

Janko 23.7.2002.