Main Menu

vrtic-problemcic

Started by bubi, August 19, 2010, 11:02:38 AM

Previous topic - Next topic

bubi

posto on slabo jede,mi smo se fokusirali na to da pocne da jede.
to hranjenje je pocelo od pre par dana,vaspitacica je pomislila da je to idealan nacin da mu se priblizi jer se on i od njih boji.
ustvari greska je mozda u tom nasem insistiranju da jede.
mozda bi trebala vaspitacicama da kazem da ga ne teraju,ali onda je u stanju celi dan da bude gladan.
nisam pametna

stacka

Bubi :bighug:
nemam pametan savet u vezi adaptacije ali mi se jako dopalo ovo sto je veki napisala. htedoh reci da mozda zaista ne treba da insistirate na jelu. moj aleksa je daleko od necejeda kakvi su laki ili tvoj dasa ali sam primetila da sto vise pridajem paznje tome on to vise koristi. promenili smo taktiku i vec posle par dana je urodilo plodom. jede ako hoce, ako nece ne mora, ali nema nicega izmedju. sam na kraju dana trazi da jede. ne verujem da bi mogao da izdrzi da ode na spavanje gladan :think: ne znam, lupicu, ali mozda je to neki njegov nacin da pridobije paznju od kako je luka rodjen? :think: mislim na jelo, ne na ponasanje u vrticu
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lukina mama

:bighug: moj Luka je isto takav, sad je malo bolji od kada je bio duze u vrticu, jer mislim da ta socijalizacija uzme malo vremena.

Mene isto nervira sto ne umer da se "izbori" nego uvek ide linijom manjeg otpora, ali mozda mu je takva narav.....njegova vaspitacica mu je rekla da nikad ne udari prvi, ali ako ga neko udari da se brani.

Daj mu jos malo vremena, bilo koji sport je odlicna ideja.

:kiss1:
Luka ,09 April 2005

MissL

Dok su vaspitacice zainteresovane i normalne - ne treba da brines, to je cini mi se posle svega - presudno!
Stivu je puk'o film, posto nije imao normalnu vaspitacicu. One sve mogu da rese ako su raspolozene
Drzim fige :bighug:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

gasha

mom, vec sada velikom sinu, i dalje je problem jelo, deci stvarno treba vreme da se adaptiraju, i ako ih jos teraju da jedu, uzas.
Moj D je jednom cak rekao da jedan L nece da se igra sa njim i nije mu vise drug, ja sam onako iz okla pocela i na kraju mi je rekao da L nece da se druzi sa onima koji placu za vreme jela  :o, placu, nikada mi niko nije rekao da on place, kazu nije jeo, i slicno, ali izgleda da n ipak guta suze, i jos podgrevaju tu pricu, kao bebe ne jedu same, pa su deca dodatno isfrustrirana.
Ja sam mu stalno pricala kako sam i ja mrzela da pijem mleko u skolici, sto je istina, i kako sam trpela, i proslo je, i slicne primere.

Ja bih mu navodila primere i hrabrila ga da ne odustaje od druzenja, da se drugovi polako sticu, i sport obavezno, kao sto kaze Veki

I ne zaboravi ova 2 meseca su potpuno neregularna u vrticu, mnogi su na odmoru, vaspitacice se menjaju, od septembra obratite vise paznje, i u svakom slucaju zelim vam sve najbolje
:bighug:
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

bubi

hvala drage moje :bighug:
sreca nasa pa su vaspitacice stvarno super.
kaze da je juce sve bilo ok i da skoro nije videla tako dobro dete.
jelo cemo ostaviti po strani,necu insistirati,njemu sam rekla nek sedi za stolom da se ne odvaja od dece i da ako nece da jede ne mora.
za sport cu da se raspitam kad se vrati sa mora jer na karate u vrtic nece da ide.
svima veliki :kiss1:

linga

Jel isao na probni cas karatea? Jana se neckala, mi smo je molili, zbog njenog problema sa stopalima, ali joj se svidelo na probnom casu i ostala je. POsto se bunila kako njene drugarice idu na ples upisali smo je i na ples i resili problem  :lol:

bubi

ma za karate nece da cuje.
kao da ga je neko naplasio.pokusala sam da izvucem iz njega o cemu se radi,ali slaba vajda.

anelore

A da probate onda ovaj nas taekwondo? Sava je bio prestao u aprilu, sad ponovo trazi da ide. Sjajno rade sa decom

bubi

Quote from: anelore on August 20, 2010, 02:52:27 PM
A da probate onda ovaj nas taekwondo? Sava je bio prestao u aprilu, sad ponovo trazi da ide. Sjajno rade sa decom
a gde idete?
tj.gde se nalazi?

Elanor

Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

bubi

anelore

Izvini, ja tek sad vidim da si pitala, ali evo Elanor ti je odgovorila. Oni vec sada rade, tako da mozes da odes i vidis kako izgleda jedan trening, a Jel i ja ti mozemo potvrditi da super rade sa malcima. Sava je bio odustao jer nije hteo da prekida setnju po Tasmajdanu zbog treninga, ali smo n puta morali da svratimo da se javi trenerima, i sada je opet izrazio zelju da trenira.

bubi

kad se vrate sa mora ici cemo.
gledali smo sajt i kaze da mu se svidja.
nego pitao me da li cemo ga ostaviti tamo. :o
ja u cudu,mora da su mu deca u vrticu tako nesto rekli i za karate pa se uplasio.

:bighug: