Oralna Kontracepcija, Flasteri, Spirale

Started by Glitter, August 23, 2010, 03:33:51 PM

Previous topic - Next topic

cici

Glitter

da, da...ja moju vise ne prepoznajem :lol: 3 uloska, dva tampona i dnevni ulosci...a ranije je bilo leleeeee

Vila

Da potvrdim, s pilulama je menstruacija ko pesma :girl_haha:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Saska

Džaba, ne volim hemiju, pa to ti je. Ne samo za ove svrhe, nego uopšte.
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Lani

Moram da pitam dr i ona šta misli. Pilule mi svakako zvuče kao jednostavnija tj. poželjnija varijanta ali poznajući sebe  :diva: makar jednom nedeljno bih zaboravila da ih uzmem.

Vila

Lani, veruj mi da može da se organizuje da ih ne zaboravljaš - meni stoje odmah pored paste za zube, krema i osnovne šminke - kad ustanem ujutru, prvo se umivam i vidim ih ispred nosa :D Inače bi ih zaboravljala ko zna koliko puta, ovako nema šanse.
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Glitter

stoje mi u kuhinji pijem ujutru dok spremam kafu, prvih par nedelja sam navijala alarm na mobu da me podseca, sad vise ne...prosto navika :innocent:

Lani

Saska

A ima i onih 'organizatora' za lekove, što se kupuju u apotekama, za slučaj da se zapitaš "da l' si popila danas ili ne".

Glitter

pa na pilulama ima obelezeni dani, nema dileme jel popijeno ili ne :)

Saska

A to je nešto moderno ondaK. Ja sam poslednji put uzimala pilule '93 :lol: , na tim ništa nije pisalo.

Lani

Ju, te neke fensi pilule.  :lol:
Even better.  :diva:

Glitter

ja cu da im trazim procenat sto ih reklamiram :lol: ali istina je da meni stvarno, stvarno prijaju. Ranije sam imala
uzasne bolove cak 7 dana pre, prvi dan sam teska i naduvena, drugi dan potpuno neupotrebljiva, dva pakovanja ulozaka za tih nedelju dana, nezgode nocu, menjanje posteljine isl.
Sad znam da poslednju pilulu uvek pijem cetvrtkom, dobijam nedeljom oko 5 popodne, traje 3 do 4 dana, izuzetno oskudna, i naredni petak ujutru opet nova tabla...stvarno milina :)

Gost51

ja sam ih nosila u neseseru kpoji mi je uvijek u torbi

Ira

Ja sam takodje na pilulala(yasmin) vec malo vise od 5 godina.
Pravila jednom pauzu od neka dva-tri mjeseca netreba da vam pisem da sam bila kao pravi pubertetlija  :crazy:
Ja ih najvise pijem iz razloga neciste koze, i naravno kao zastitu  :)
Elem ja sebi utuvila u glavu da bi mi bolje radile diane, nego yasmin (prvenstveno sto se tice moje koze)
Jesam li upravu? ili...sam ja to sebi samo utuvila u glavu  :lol:

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck