Oralna Kontracepcija, Flasteri, Spirale

Started by Glitter, August 23, 2010, 03:33:51 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Verovatno si u pravu, Diane baš i daju prvenstveno zbog kože  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

zelena

Ja da pohvalim Diane 35 posle 3 kutije. Bas sam zadovoljna. Ciklusi su znatno skraceni, bukvalno bezbolni i kod mene je to jedina promjena. Sto se tice koze lica, ja sam prvenstveno zbog toga i pocela bas sa Diane i ima malo pomaka, imam i dlaje problema, tj nijesu cudotvorne, ali su uticale na to da se lice ne masti, ne sija i sl
Martin  17.04.2002.
Jana     10.08.2006.

Glitter

5. kutija Diane 35 prezadovoljna sam...vidi se na fotkama, lice sjajno, ciklusi savrseni, dolaze tacno u minut, bez bola, sa jako malo nervoze smestene u dva dana

Lani

Da dignem temu. :)
Bila sam kod doktorke koja mi je rekla da bi uvek preporučila Mirenu pre nego pilule, pa čak i one sa najmanjim sadržajem hormona. Tako da, mislim da sam veoma blizu donošenja odluke. :)
Rekla mi je da može da se desi da nekim mesecima potpuno i izostane mens. krvarenje, što meni da vam pravo kažem, zvuči kao true blessing. Mrzim menstruaciju. :crycry:

martina

ja sam prestala da pijem tablete za kontracepciju prije 4 mjeseca i prestala je da me boli glava jednom mjesecno :clapping:

ne, ne boli me cesce   :D

mucila sam se s tom glavoboljom 10 godina

prije sam imala jake glavobolje ( ne migrene, nego pritisak, pa me od toga zabole sinusi), ali ne uredno ( iako sam pila tablete)
prestalo je kad sam ostala trudna s titi ( znaci prije nekih 15 godina) i izmedju trudnoca i malo poslije druge me nije boljela glava nikako

onda prije 10-ak godina krene opet i to redovno svaki mjesec kad "dobijem", svaki cetvrti cetvrtak. i onda sam tri dana ko mrtva - sinusi ubise

da sam znala da ce mi biti ovako, davno bih otjerala muza na vasektomiju
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

senka

i ja ću mirenu za koji mesec sigurno, taman će proći 5 godina od poslednjeg reza
pilule su mi donele lošeg koliko i dobrog  :(
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Glitter

ja sam sa diane 35 mnooogo zadovoljna, pijem jednu turu sad, imam jod jednu kutiju zaliha, a danas mi apotekarka rece da je prosla nestasica i da ocekuju da im stignu pilule  :)

senka

ja pijem jasmin, koža mi je super, ciklus na vreme, vrlo oskudan,
ali nadutost, apetit i 10 kg viška koji su zacementirani  :crycry:
meni su hormoni okidač za gojenje,tako je bilo i u trudnoćama uvek 30+
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Glitter

jedna drka je meni rekla da je gojenje od pilula samo mit, da se taj apetit moze kontrolisati i da je zenama to prosto izgovor. Ja se gram nisam ugojila od marta, a apetit mi divlja u nekim danima, ne ceo mesec ali desi se da sam non stop gladna. Prosto se kontrolisem i to je to  :innocent:

Deda

Nije mit, ja sam se ugojila 7-8 nepovratnih kg, uopste nisam jela preterano, tad su se nalepili i nikad vise skinuli .
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Glitter

ja pak oko sebe imam samo zene na razlicitim pilulama koje potpuno isto izgledaju godinama i piju ih...jbga tesko je to razluciti. ja nisam dobila ni grama  al mi skoro neko rece da drugacije izgledam, grudi zadnjica, kukovi....a opet bez dodatnih kilograma

Deda

Bilo bi i nemoguce da svi lekovi isto deluju na razlicite organizme, narocito hormonski .
Posle Nede sam isto pocela da pijem a drzala sam i dijetu. Zakucala sam se na jednoj cifri i nikako nisam mogla da smanjim, prestanem da pijem i smrsam. ( I eto ga Andrija  :lol: ) Na moju liniju deluju ubitacno. Da sam znala, nikad ih ne bih pila
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

senka

moja dr, pak, kaže da sam ja u onom minimalnom procentu sa nus pojavom u vidu kg  :( takođe i poznajem žene koje su se ugojile od pilula i nikad skinule
glit meni je drago kad čujem da se neko nije ugojio, ujedno mi je i krivo što ja nisam u toj grupi
mada ti meni i ne deluješ kao neko sklon gojenju u bilo kojoj varijanti, još ako kažeš da se kontrolišeš perspektiva je sasvim drugačija
poenta je da piješ pilule i da jedeš kao i ranije i da se ne gojiš, valjda  :ces: Uz kontrolu i od kolača se ne goji.
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

TINK

Ja sam poprilicno sigurna da bih se ugojila od pilula, iako to lekari poricu da je moguce od pilula nove generacije  :lol:. Ali dobro znamo ciju pesmu lekari pevaju  :D. Ja sam se jako gojila u obe trudnoce, imala abnormalan apetit, koji mi je inace ispod proseka, zaista nisam neka izjelica, vise mrljavim. I takoooo.... jos uvek ne znam sta cu sa kontracepcijom, ima da me klimaks uhvati dok se odlucim  :lol:

Glitter

Quote from: senka on August 27, 2011, 06:16:45 PM
moja dr, pak, kaže da sam ja u onom minimalnom procentu sa nus pojavom u vidu kg  :( takođe i poznajem žene koje su se ugojile od pilula i nikad skinule
glit meni je drago kad čujem da se neko nije ugojio, ujedno mi je i krivo što ja nisam u toj grupi
mada ti meni i ne deluješ kao neko sklon gojenju u bilo kojoj varijanti, još ako kažeš da se kontrolišeš perspektiva je sasvim drugačija
poenta je da piješ pilule i da jedeš kao i ranije i da se ne gojiš, valjda  :ces: Uz kontrolu i od kolača se ne goji.
kao i ranije u pms-u i sad u ovom satro pms-u imam par dana pojacan apetit. Ja jedem potpuno isto nekoliko godina unazad i bez pilula i sa njima