Oralna Kontracepcija, Flasteri, Spirale

Started by Glitter, August 23, 2010, 03:33:51 PM

Previous topic - Next topic

Lani

senka

Nego šta, moj dr ima vrlo posećen sajt i fb stranu, neću da vas brukam  :lol: :lol:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

cici

Deda

Opet ja o mojim tabletama za odlaganje ciklusa  :crazy:
Na more idemo 10.(prvi dan) a ja treba da dobijem 5. (ako bude na 25 dana kao poslednjih 3 puta) . To mi odgovara.Ali posto sam ja baksuz , ima da dobijem sada 8./9. i da se roknem  :crycry:.
Pitala dr sta misli kada da pijem primolut nor a da na moru ne dobijem , da mi smisli  :lol:
I ona kaze , bolje da pijem 30, 31 i 1. , taman cu da dobijem 4.6, manja steta nego da pijem 15 dana i svo vreme na moru.
Pa odlucih tako i da uradim, valjda ce sve ici po planu  :nokti2:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

vrana

ja te dedo nista ne razumem, ali nadam se da ce sve ici po planu  :clapping:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Deda

:lol:
Da prevedem, pijem primolut nor da dobijem 5.6.kad i inace trebam  :girl_haha: , da vidimo je li jaci Marfi  :sissyfight:

cici

A da pocnes da pijes pilule i lepo spojis dve kutije :D

Deda

ne mogu, trebala sam 1.tabl na 1.dan ciklusa. Imala sam tu kombinaciju u vidu  :lol:

moma

cini se da cu i ja ove god morati da uradim nesto po tom pitanju
do sad nisam nikad

emge

Ja sad lijem drugi dan, ali to je to što me smara, van toga mi ni ne smeta da imam na moru.
Ciklusi su mi na 32-34dana, tako da sve i da hoću ne mogu da izračunam, kad sve uplaćujemo po pola godine unaprijed.

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Lani

Ja obavezno ubodem kad smo na moru  :crazy: ali dobro, sad sa Mirenom će to biti druga priča. Ovo će mi biti prvo letovanje sa M.

cici

Mene nervira da na moru dobijem, em kratko traje jos da se smaram tamo sa tim.Gledam da izbegnem.

Lani

Šta da radim... idemo na more kad mm može poslednjih godina. Odavno sam shvatila da je to van nekog mog uticaja, to kad idemo na more, i naučila da se jednostavno ne nerviram zbog toga.
I meni je uvek do sada na moru kraće trajalo i generalno bilo mnogo manje dramatično  ;D nego kad inače dobijem. To govorim za period pre Mirene.

cici

Nisam ja mislila da se zbog ciklusa pomera odmor nego ciklus zbog odmora :rofl:

Lani

:lol:
Svejedno, ali ko ima relativnu slobodu (u smislu da mu je npr. svejedno da li će početkom ili krajem meseca da ide, svakako treba da gađa period kad zna da neće imati m.).
A pomeranje m. mi nikad nije ni palo na pamet, ne znam zašto imam otpor prema tome.  :think: