Oralna Kontracepcija, Flasteri, Spirale

Started by Glitter, August 23, 2010, 03:33:51 PM

Previous topic - Next topic

hanna

'oce, 'oce ,   :lol: 'oce i od shampite i mojih ostalih rukotvorina  :lol:

Unabebili

otvaram ovu poslednju stranu i naletim na sampite, pa se pitam kako smo na kontracepciji dosli do sampita  :rofl1:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Lani

Unabebili

pa ono jes, mi smo svaku temu uspeli da ubacimo u mod koji nema veze sa naslovom  :lol:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

cici

Hana pa daj sliku sampita kad smo vec na temi :lol:

Lani

O Bože  :lol:, hanna brzo slikaj šampite, do kraja večeri može da ti traži i neke druge slike. :girl_haha:

cici

Pa nema spiralu pa necu da joj trazim tu sliku, neke ovde su ostale duzne te slike :ljut:

Lani

cici

Lani

hanna

Quote from: Unabebili on May 30, 2013, 10:14:50 PM
otvaram ovu poslednju stranu i naletim na sampite, pa se pitam kako smo na kontracepciji dosli do sampita  :rofl1:

:rofl: :rofl: :rofl: pa jos nisam nacisto s a sobom da li su me ugojile pilule ili kolaci ili nesto trece  :lol:  :rofl:

A ti Jovicko mogla bi okacitu sliku svoje spirale  :D od mene si dobila vise nego si trebala fotkica  :rofl:

cici

Sve sto si poslala si poslala dobrovoljno :D

hanna

..ili da bi zadovoljila neciju radoznalost  :D vratimo se temi i kondomima  :rofl:

cici

Moju svakako ne, ali to nije bila tema.

senka

mala konsultacija sa vlasnicama mirene
od kad se družimo sve vreme ide po malo, zanemarljivo, danas ide jače, pretpostavljam da je to sad ciklus, vremem mu je?
+ rečnikom supermarketa
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama