Main Menu

Titranje pred očima

Started by janavi, September 12, 2010, 04:54:07 PM

Previous topic - Next topic

janavi

Od malopre, pojma nemam šta mi je
ali jedva mogu da pročitam šta piše
kao da mi je jedan deo vidnog polja van fokusa
dešava se sa oba oka
dakle sa dva istovremeno, i sa svakim pojedinačno

stavih cvikere za daljinu koje inače treba da nosim pre 10tak minuta, i mislim da je sad možda malo bolje, ali i dalje mi titra, ali dosta manje

malo sam se uplašila :crazy:
šta mislite da može da bude?
ne boli me glava ili nešto
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

bubi

mozda ti je povisen pritisak.
imas li mogucnosti da ga izmeris?

janavi

nemam

inače imam nizak pritisak
ali mi je ovo skoro potpuno prestalo sa naočarima

definitivno sutra idem kod dr
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

Finalina

zamor ociju, ali svakako treba da odes na pregled, ti dosta vremena gledas u monitor i pises ( pogotovu sto pominjes naocare, koje treba da nosis )

Despina

meni se desilo prije par nedelja u vrticu ali je bilo bas jako sunce. trajalo nekih sat vremena i prestalo. naravno nisam isla kod doktora. takodje imam nizak pritisak. :kiss1:
A, L, S

AnaK

Podržavam odlazak kod lekara. I ja bih tipovala na pritisak, ali budući da su naočare pomogle, nisam tako sigurna...

U svakom slučaju,  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Saska

Dawn

Proveri očni pritisak, a možda je samo zamor u pitanju...

gasha

kada si pocela da nosis naocare?
mozda je i privikavanje na iste
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Ira

I meni se tako desavalo,pocne da mi titra pred ocima i skoro da nevidim nista, nemogu da se fokusiram na nesto da procitam. Cini mi se da sve okolo vidim,a to sta zelim ne . Isla sam doktoru jer mi se u mjesec dana bas previse cesto desavalo to titranje.
Pritisak na normali, uzrok koji je kod mene bio nejelo(u tom periodu sam bila na nekoj dijeti) krvna slika otisla u out totalni.

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck

Gost51

obavezno kod dr
meni se 2x desilo neko titranje i neki krugovi, magla
uz blokadu govora
uzas
isla kod dr
kao umor ovo, ono
bilo je strasno

janavi

ok sam sad, mislim
to je prestalo, polako se vid popravio

posle me glava bolela očajno

nisam bila gladna, jedem
umorna jesam, par noći nisam baš spavala, kao ni ovu
jesam malo više bila za kompom, posle uveče tv

naočare inače nosim od srednje škole, on and off, ne nosim ih jedno 3-4 godine uopšte (V ih je iskrivila a nove nisam nikad napravila), jer mi objektivno ne trebaju za neku kućnu vatrijantu, minus je dioptrija, mala -0.75

i tako...
hvala što mislite :bighug:

Vila

Možda ti se dioptrija promenila, i sad bi trebalo da nosiš naočare - obavezno proveri kod dr, bolje na vreme da rešavaš
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

MissL

Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D