Main Menu

balet za decu

Started by renatalili, September 14, 2010, 10:33:13 PM

Previous topic - Next topic

irma

Quote from: janavi on September 15, 2010, 11:20:46 AM
ovi su  u Zemunu (kod mene u komšiluku :mrgreen:)
piše na sajtu
za decu i omladinu uzrasta od 4 do 24 godine
http://www.baletino.org/kontakt.html

nista... eto nas za godinu dana kod tebe na dnevnom boravku  :girl_haha:

Ljubav koju dajemo je jedina ljubav koja ostaje u nama.

renatalili

Da, da Irma, i ja sam pronasla Tutu

http://www.skolabaletatutu.com/

preporucila mi je jedna mama u vrticu, kaze da su ok, danas idemo na prvi cas. Mi smo blizu Bajlonijeve pijace, nama odgovara centar.

irma

renatalili

Bili smo na baletu u Tutu, super sam zadovoljna, balerina koja drzi casove je super, ostala deca su super, sve je odlicno organizovano, bas nemam zamerke. Blizu nam je, ma stvarno je sve odlicno! :)

irma

divnooo, bas mi je drago  :good:

mi smo nasli neku skolicu baleta u komsiluku (medak III). skolica je za uzrast 4+, ali ja se dogovorila sa tom balerinom da danas tj veceras u pola 7 dodjemo na probni cas, pa da vidimo... ako joj se svidi i ako ne bude smetala drugoj deci  :nokti2: upisacemo je. inace to je neki moderan balet i I. uredno svima prica kako ce ona da bude moderna balerina  :rofl:

cici

Irma, koliko su velike te druge dovojčice?Ako bude još malih kao ona najverovatnije će da će praviti žurku za sebe :lol:

irma

Quote from: cici on September 17, 2010, 03:35:57 PM
Irma, koliko su velike te druge dovojčice?Ako bude još malih kao ona najverovatnije će da će praviti žurku za sebe :lol:
e moja imenjakinjo, upravo je tako i bilo... nije bilo tako malih, pa je I. pravila zurku za sebe  :rofl: salu na stranu, probni cas je totalni fijasko. citavo dogadjanje je u jednom od skolskih hodnika ! :nea: stavili neko strokavo ponjavce i to je kao  :pleasantry: tepih  :hm: bilo ih je 5, I. sesta... najstarija devojcica po mojoj proceni ima nekih 6,5 mozda i 7 godina i ocigledno nije pocetnik. uciteljka je sve vreme uglavnom s njom komunicirala. mi bili nekih pola sata i smorili se skroz. mislim, kapiram ja da je I. stvarno mala i da je mala verovatnoca da joj nesto duze drzi paznju... ma ustvari sam ambijent je skroz bzvz, pa smo se mozda zato smorili. mada I. kaze da se super provela  :rofl:
pokusacemo u nekoj drugoj skolici, koja ima grupe za njen uzrast... pa ako ne ide, cekamo da jos malo porastemo (ako je u medjuvremenu ne prodje volja za baletom  :)

cici

Ja bih sačekala, mislim da je stvarno mala.Mada ne sumnjam da se ona sjajno provela :rofl: U Djuro Salaju su primali manje dovjčice, sad sam se setila mada ja nisam bila oduševljena.Možda im se pormenila nastavnica do sad, treba i to proveriti.

irma

Hvala, pozvacu i njih  :kiss1: ali cemo najverovatnije da sacekamo jos godinu dana.

renatalili

Irma, probaj u Tutu! Ima devojcica od 3 godine, sala je ogromna, imaju gde da se spreme za cas, gde da cekaju roditelji, jedna gospodja radi upise i sve vreme je prisutna ispred sale tako da mi roditelji mozemo da zujimo po gradu...ma sve! Jedino ne znam da li ti je daleko...oni su bas kod Politike, sam centar. I ja sam alergicna na te improvizovane sale i decu od 3 i 7 u istu grupu??! U Tutu-u nije tako, stvarno smo prezadovoljni!