Main Menu

Masina za ves

Started by Gost51, September 15, 2010, 05:54:39 AM

Previous topic - Next topic

Dada

Martina  :lol:

Moj brat ima neku Gorenje koja ima neki program od 17 minuta i prezadovoljan je s njom a kupio je na preporuku kume koja je isto odusevljena istom. I ja cu cim se vratim da je kupim :)
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

cici

I nasa ima taj program ali to je za neke manje prljave stvari.

anelore

Ja imam te Special programe od 14 i 30 minuta, standardni mi je sat i 19 minuta - njega najcesce koristim za sareni ves, do 40 stepeni.

Ela

Na mojoj masini otkuvavanje traje 2,5h, a standardan program- pamuk 40 stepeni traje oko 2h. To je meni nesto dugo, ali pretpostavljam da je to povezano sa stednjom energije, programi imaju dosta praznog hoda (kada masina nista ne radi)

Lani

Da dignem temu...  ;D Mašina za veš nam izgleda odbrojava poslednje dane/nedelje, a i posle nemilosrdnog arčenja 11 godina, dobro je i ovoliko izdržala. Vidim da vas par ima kombinovane mašine za pranje i sušenje, ja bih sad tako nešto, mm je protiv, on bi opet samo običnu mašinu za pranje veša. Ne znam što ima taj otpor prema kombinovanim mašinama, možda zbog cene.  :lol:
Ima li neko još neku preporuku osim ovih sa poslednjih par strana...  vidim hvalile ste Candy, Gorenje. Ova naša je Indesit.

Margarita

lani, ja imam kombinovanu silom prilika, ali nisam ni upola zadovoljna
sto se pranja tice nemam zamerki, ali za susenje je neuporedivo bolja odvojena masina
ako imas mesta i para, bolje da su odvojene

Lani

Pare bismo namakli ali mesto mi je problem.
Ja sam isto nekad davno čula da je kao bolje imati ili odvojeno ili nikako ali sam u međuvremenu čula i par pozitivnih iskustava sa kombinovanom.
Hvala draga.  :kiss1:

kalimero

i ja se slazem da je bolje odvojeno,  jedino ako bas moras..... Evo mi imamo siemens wash&dry, 12tu godinu uzima, radi i dalje, ima svojih momenata ludila, ali i pere i susi kako treba.....
I, da, susim samo po potrebi, bebin ves, mama je susila kad je morala, nije pazila na ono da mora redovno da se koristi..... Ne smem ni da prijavim da smo joj letos prvi put cistili i filter i dozator, nista to mama dirala nije.... I evo radi.....jadna :lol:

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Finalina

mislim da je bolje odvojeno, lani, ali iz iskustva mogu da pohvalim i kombinovane, bas ovako kao sto kali pise (dugo sam imala kombinovanu, a kada sam menjala nisam uzela sa susilicom jer mi imamo vesernicu pa mi nije neophodno i to da imam od kako su deca porasla, a nemamo vise pelene i bezbroj bebece garderobe)

Pepi

Mi planiramo da uzmemo za susenje, kad dođe na red. Uglavnom su nasi prijatelji vlasnici odvojenih, nezadovoljni kombinovanim. Kumovi su onu za susenje stavili na onu za pranje, jer drugacije ne bi bilo prostora.

Glitter

U uk sam imala prvo odvojene a onda i kombo. Kombo radi posao podjednako kao i dovojene masine. Ne vidim ja tu neku veliku razliku da budem iskrena.
Sad u ovom stanu imam neku elektrolux kombo i dobra je. Cak mi je i serviser kada je dolazio da otpusi filter rekao da je bas ta jedna od boljih. Ja susim na zici uglavnom masinu koristim kad moram

senka

A šta je tačno problem sa kombinovanim?
ja imam odvojene, za sušenje koristim gotovo uvek (i leti)
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Margarita

Quote from: senka on January 08, 2015, 02:30:54 PM
A šta je tačno problem sa kombinovanim?
ja imam odvojene, za sušenje koristim gotovo uvek (i leti)

meni je konkretno problem sto moram da peglam ves posle susenja :D

Lani

A sa mašinom koja samo suši se ne pegla veš?  :blink:
Dajte girls pišite još, nikad nisam imala mašinu za sušenje veša, baš nikakvog iskustva nemam.  :kiss1: