Main Menu

Fotorte

Started by Oli, May 05, 2009, 09:53:01 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Imam isto pitanje kao Vila.  :lol:

AnaK

Stvarno nije teško, pravila i ja par puta, mada ne ovako visoku i diiiivnu kao Cicinu. Digne se sa celofanom na kojoj je šarano, prisloni na tortu i zalepi, pa celofan skine. Steže se u zamrzivaču, ali se pre lepljenja na tortu malo ostavi na sobnoj temperaturi, da se 'opusti' da postane malo elastičnija, ne pukne. Cici će to detaljnije, i možda i neki trik :)
Janko 23.7.2002.

Lani

Meni to i dalje zvuči preeteško.  :crycry: :crazy:

cici

Otisao mi ceo post a bila sam detaljna  :girl_cray:

AnaK

Jao, cici, ajd ponovo  :flower:

Lani, veruj meni (ti i ja, drugarice po prestravljenosti od fondana :friends:) da nije. Vežba čini majstora  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Lani

cici

Nasla sam tutorijal.

Sve ovako kako je Anak objasnila samo sam koristila papir za pecenje i podloga mi je bila daska za seckanje da bih lakse prenela u zamrzivac.Posto mi je bila krta i nezna cipka da sam je ostavila da otpusti pa onda odlepljivala papir povukla bi se cokolada.Zato sam uradila ovo ima na 6.15 cim sam izvadila iz zamrzivaca pa podle minut prenela na tortu.

cici

maxic

Draga Ciconija, fenomenalna je torta.  Savrsena!
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Unabebili

Ciconija, kao sto rekoh vec negde - ti si moj idol  :girl_in_love:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

cici

janavi

cici :nesvest:

a kako sečeš tu čipku, jel krta?

ja bih samo čipku pojela :girl_haha:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Lani

Pa to valjda ne bi trebalo da se seče... izmeriš obim torte i tačno toliku čipku napraviš.  :think:
Jesam u pravu cici?

stacka

Ja mislim da je Jana mislila pri posluzenju torte? :think:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

janavi

Quote from: stacka on April 15, 2012, 08:00:21 PM
Ja mislim da je Jana mislila pri posluzenju torte? :think:
pa to, nego kako, skloniš čipku, pa sečeš tortu, to je glupo...
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it