Main Menu

Chick Flick i slicno...

Started by disco2000, October 15, 2010, 12:36:16 PM

Previous topic - Next topic

Glitter

ja sam je skoro gledala u onom novom filmu Sex Tape i u Other Woman (mislim da se tako zove)...hemija nula i sa sobom i sa drugima :lol:

Lani

;D :lol:

Meni je ona super samo u There's something about Mary, ali ja baš volim taj film, bilo ko u toj ulozi bi mi bio super verovatno.

MissL

Cuj jedino :balavi: :D On mi je bas sladak

Volim Henksa

Meni Bridzit Dz nervira, sto zbog nje sto zbog Hju Granta, kao i onaj u kome igra isto on sa Dzulijom Roberts, bilo je tri hiljade puta na tv-u ne mogu da se setim kako se zove :think: Ona kao nesto poznata glumica... on "izgubljen" kao i uvek :lol: On mi je bas, bas, izraziti puke :lol:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Glitter

Notting Hill

ja volim taj film, ali zbog Hjua i ludog Velsanina (pljunut mladji sin naseg kuma :lol: )

Lani

Meni je Hju Grant bio super ono na početku karijere, posle mi se nešto fucnuo.
Da ne pominjem koliko se u mojim očima fucnuo kad su ga ukebali u WC-u sa nekom kamenjarkom prostitukom.  :lol: Bar da je bila neka haj klas eskort dama nego dno dna.  :crazy:

Glitter

monochrome

ja retko koje glumce volim...uzas sam, znam :lol: :lol: :lol:

al' zato kad volim, onda obozavam...npr. tildu swinton...charlotte gainsbourg...
adrien brody i tak'...jos neki...

martina

jeste nadzaci :D

meni su vecina glumaca ok, al neke bas volim
recimo ben affleck, matt damon su mi od ove "moje" generacije super. oni su, ljudi, napisali good will hunting koji je meni genijalan film. i obozavam njigove zezancije sa sarom silverman i jimmy kimmelom
i george clooney mi je super, jos od roseane.. to sto super izgleda i cool je tip mu je bonus
i owen clive mi je super

od ovih mladjih ryan gossling, bas mi se svidja kako glumi i kako bira uloge... ignorisala sam ga godinama ( on je kanadjanin, pa ovdje svi padaju na g. za njega), dok prosle godine ne pogledah drive, i stvarno me je odusevio, definitivn u rangu al pacina i dustin hofmana

i jako me je odusevio alec baldwin kad sam gledala inside actors studio - to je intervju s glumcima u njujorskom actor studiu, a publika su trenutni studenti
alec je stvarno bio genijalan tu, sta je radio

sto se zena tice, nemam pojma, nemam neke sto posebno ne volim, bar kao glumice.
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Nanny Ogg

Quote from: monochrome on February 24, 2015, 03:00:28 PM
ja retko koje glumce volim...uzas sam, znam :lol: :lol: :lol:

al' zato kad volim, onda obozavam...npr. tildu swinton...charlotte gainsbourg...
adrien brody i tak'...jos neki...

:friends:

I ja ludujem za Tildom, a volim i ovo drugo dvoje

Ajte zene, ne dram'te

Praslin

Mnogo ste, bre, stroge prema glumcima  :girl_haha:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

monochrome

Lani

Quote from: Praslin on February 24, 2015, 04:37:58 PM
Mnogo ste, bre, stroge prema glumcima  :girl_haha:

Da ne počinjem onda sa domaćim glumcima koji mi idu na živce, tu je tek spisak pozamašan.  :lol:

Praslin

dobro, tu bih i ja imala par kandidata  :-[

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

monochrome

Quote from: Lani on February 24, 2015, 04:44:39 PM
Da ne počinjem onda sa domaćim glumcima koji mi idu na živce, tu je tek spisak pozamašan.  :lol:

uh, ja ne bih znala gde stojim po ovom pitanju...
aj' da probam od onih koje volim...
e sad...nisam ja ni gledala toliko nasih filmova, ali aj'...
mislim da volim sonju savic...boskovicku...lausevica...todorovice...cvijanovica (nikako u svim ulogama)...taska nacica, ckalju, vujisica :lol:
cvetkovica, tadica...seku sablic...miru banjac...
mislim, neki su mi urnebesno smesni, neki bas dobri glumci...neki mozda i simpa sami od sebe...neki su prosto legende, pa ih se obavezno setim u momentima nostalgije...

nesto ne volim dosta ovih mladjih glumaca...sad im vise ni imena svima ne znam...

ah da...volim diklica...njega bas volim...

monochrome

ne mogu da smislim onu nasu glumicu sa kovrdzavom kosom...plavusu...ima bas neka specificna usta...jao nema sanse da se setim imena...