Kako zamisljate penzionerske dane?

Started by Dada, November 01, 2010, 01:33:46 PM

Previous topic - Next topic

Lukina mama

Luka ,09 April 2005

Glitter

Quote from: Dada on November 01, 2010, 03:16:24 PM
Ish, embrionu, ti imas jos pola vijeka do penzije :lol:
pa ne ako se dobro udam  :D

maxic

Ja nas nekako ne vidim na jednom mjestu. Vidim nas u istoj ovoj kuci ljeti, u HN na proljece a negdje na Floridi zimi. Na Floridi u nekom takvom okruzenju, kao sto si ti opisala.  A djeca, nek dolaze kako je kome i gdje drago, ali nekako bih voljela da nisu predaleko.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Lani

Mi bismo voleli da uzmemo neku kućicu van BGD ili da odemo u Sombor, u svakom slučaju negde gde nisam daleko od civilizacije i dece (pod uslovom da uopšte ostanu ovde). Ali sve mi to tako daleko deluje sada i što reče AnaK bila bih srećna da uopšte dočekam taj period svog života koliko-toliko neokrnjenog zdravlja (i fizičkog i mentalnog  ;D), sa decom sređenom i srećnom da sve preko toga je premija.  :)

Dada

Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

Glitter

veki

ja cu bogami da kupim vikendicu na moru i odo :lol:
vrcem se kad mi najave unicice, a onda ce me oterati samo ako mi i decu "uvale"

Dada

Quote from: Lani on November 01, 2010, 04:19:54 PM
Mi bismo voleli da uzmemo neku kućicu van BGD ili da odemo u Sombor, u svakom slučaju negde gde nisam daleko od civilizacije i dece (pod uslovom da uopšte ostanu ovde). Ali sve mi to tako daleko deluje sada i što reče AnaK bila bih srećna da uopšte dočekam taj period svog života koliko-toliko neokrnjenog zdravlja (i fizičkog i mentalnog  ;D), sa decom sređenom i srećnom da sve preko toga je premija.  :)

Ja sam oduvijek voljela niziju, najljepse dane djetinjstva sam provela u Baranji i sanjala sam da jednog dana imam onu jednu staru prizemnu kucu sa visokim plafonima i mali salas ali mm nece ni da cuje za negdje van CG :innocent:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

Elanor

ja ne mogu, pa ne mogu da ne budem surovo realna.
mislim, volela bih ja to tipa tenerife zimi, ali dok mi dodjemo do tih godina, penzije kao institucije biti nece :(
moj je clj da ne budem deci na teretu, a to se nadam da cu postici :)
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

cici

Meni se svidja ovo kod Dade pa ću ja kod nje :lol:
Ne mogu ni da zamislim, mnogo mi deluje daleko.

nelly

...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

:ph34r:

ja ne mogu van grada..meni ce djeca jos ici u skolu kad odem u penziju :crazy: :lol:

Glitter

ma cuti i ja cu jos da idem u skolu... :lol:

:ph34r:

Gost51

mm iz svog dvorista, a kamoli grada nece mrdnut