Main Menu

"must have" jesen-zima 2010/11

Started by Nanny Ogg, November 08, 2010, 07:45:31 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Dobar je.  :)

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

janavi

divan je
:clap:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

nelly

...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

Glitter

janavi

Quote from: Glitter on November 15, 2010, 08:16:10 PM

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

AnaK

Takvog prstenja ima kod kineza k'o pleve, raznog, sa kamenčićima, 200-250 din.
Janko 23.7.2002.

gasha

i moj je Kinez , kostao sitnicu , ali mi se svidja   :girl_in_love:
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

:ph34r:

sad me ovaj nakit potsjeti da sam jednom na fb-u naletjela ne neki super nakit...nesto od poludragog kamenja...mislim da su na tom sajtu cak postojale i karakteristike istog itd...bila je jedna predivna ogrlica sa nekim plavim kamencicima..onako bas mocna ...ali cvrc..nema sanse da to izbunarim opet :( .

cici

Gost51

Quote from: Pepi on November 10, 2010, 08:36:19 AM
Ove godine jedino ću dopuniti kolekciju šalova i kapa, a volela bih da pronađem veeeeliku trouglastu maramu, od vunice, da mogu da se uvijem u nju kad duva...a ako ne nađem, kao što nisam prošle godine, uzeću babinu  :lol:
meni mama prosle godine isplela sivu
obozavam

Finalina

nadam se da će ove godine biti zime i tog vetra pa da ponesem te moje velike zimske šalove "za ogrtanje" ( imam čak jedan beli sa krznenim lopticama  :lol:  )

Pepi

Vetar već krenuo a popodne će i kiša, pa sneg za desetak dana :crycry:

Jackie, možda ja ubedim sveki da mi iplete, ali ona plete samo što se njoj sviđa  :crazy:

Elanor

ja cu ove godine da probam s hulahopkama u boji, nisam jos od osnovne skole. pocela sam neki dan s nekim ljubicastim, sad trazim zelene (i nigde ne nalazim).

i dvp, sta mislite o haljinama preko pantalona (bas pantalona)? nije previse arapski? :-[
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Vila

Ja bogami imam dve kratke haljine koje nosim uz helanke ili farmerke, izgledam odlično tako 8)
A hulahopke u boji - odlična ideja, moraću da potražim neke ljubičaste :girl_in_love:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina