Main Menu

Nemam sta da obucem!

Started by Nanny Ogg, May 06, 2009, 09:54:37 PM

Previous topic - Next topic

cici

Ne znam imam li šta da obučem.Tako mi se nešto kupuje.Pre neki dan sam videla fantastične majice u 10 boja i nisam znala koju da kupim :rofl:
Trudim se da sve što lupim mogu da kombinujem sa onim što imam.Obožavam nakit, svakakv.

Xe

Quote from: cici on May 07, 2009, 11:09:44 PM
Obožavam nakit, svakakv.
Ne nosim nista,sem ponekad maramu. Em sam alergicna na nikal, pa bizuterija ne dolazi u obzir,em s nekom ogrlicom izgledam kao mesavina Kleo Patre i Monserat Kabalje. Provereno vise puta :rofl:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

cici

Mogu i plemeniti metali :mrgreen:
A neki sitniji komad?

gasha

ja ovih dana ne mogu da se sastavim sa prolecnom odecom, nosim samo par stvari, a ostale mi stje
shvatila sam da mi fale neke fine cipele, samo ne znam kakve  :wall:
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Xe

Quote from: cici on May 07, 2009, 11:32:15 PM
Mogu i plemeniti metali :mrgreen:
A neki sitniji komad?
To ne racunam. To se ne vidi :mrgreen:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

cici

Nemoguća si :rofl: i ja ovako malecna volim krupan nakit, samo se kontrolišem da ne preteram.

:ph34r:

Quote from: Ivy on May 07, 2009, 02:10:46 PM
da :) napunila 6 krajem jula,pa u septembru u skolu :))

a seka je napunila 6 u skolskoj klupi:) 23. 09.

ja ko tvoja seka...samo koji dan kasnije :)

Unabebili

Quote from: Xe on May 07, 2009, 11:29:26 PM
Ne nosim nista,sem ponekad maramu. Em sam alergicna na nikal, pa bizuterija ne dolazi u obzir,em s nekom ogrlicom izgledam kao mesavina Kleo Patre i Monserat Kabalje. Provereno vise puta :rofl:

:rofl:

u mom ormanu sad i moljci gladuju :girl_sad:

mada mozda bi mogla nesto da pozajmim ovom tati sto ide na 50 godina mature, garderoba mi je kao muska :blink:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Glitter

Ela

Utvrdila sam da mi fali ponesto od garderobe i to bih kupila... samo ne znam gde da nadjem.
Pokusacu da objasnim: duza kosulja od nekog prirodnog materijala (lan i sl), ima pojas ili neki kaisic, kao neki safari stil, dzepici, dugmici na rukavima (opciono). Al sam ga opisala  :blink:
Pokusacu krace   :girl_smile:   Kao Esprit kosuljica koju ima AnaK. Mnogo mi se svidja   :good:

Nadam se da sam dobro objasnila. Pomagajte, jel neko negde video nesto slicno (al da nije bas mnogo skupo)

linga

Meni fali mnogo garderobe, ali stvarno, jer sma poslednje 4 godine ili trudna ili porodjena  8)

Ali sad nisam u situaciji da je obnavljam, pa moram dobro smisliti plan kako da kad dodjem do para opet ne kupim gomilu stvari koje mi se dopadaju, ali su tesko uklopive...

Glitter

Quote from: linga on May 08, 2009, 12:04:56 PM
Meni fali mnogo garderobe, ali stvarno, jer sma poslednje 4 godine ili trudna ili porodjena  8)

Ali sad nisam u situaciji da je obnavljam, pa moram dobro smisliti plan kako da kad dodjem do para opet ne kupim gomilu stvari koje mi se dopadaju, ali su tesko uklopive...
odes u domino shop i kupis cirka 3 para lanenih lona, npr jedne rozle, jedne narandzaste i bele i kupis takodje u istom shopu 5 majcica od kojih dve jednobojne (npr u boji pantalona, ali ih ne kombinujes), i 3 sarene ili sa nekim printom, tanak dzemperic na kopcanje sigurno imas i ima sad u terranovi neki super prsluci sa kapuljacom, dugacki i sljampavi, polu sportski. Od obuce jedne baletanke, jedne nanule ili papuce i jedne nazovi patike, mogu i one sketchers sunjalice sa kaiscicima. Ja suknje ne volim i ne nosim ih cesto, tanje farke mi dolaze u obzir i leti i to je to :innocent:

linga

To sto kazes glitter je super, ali ima jedan problem - razlikuje se od mog stila oblacenja za posao. Naime, ja se jezim od novinarki u patikama i duksericama, jer nikada ne znam gde cu zavrsiti. Ovo sto opisujes je slicno mom privatnom stilu(s tim sto ja obozavam suknje i cesto nosim) a izmedju ta dva moram da biram da obnovim  garderobu za posao...

Glitter

Quote from: linga on May 08, 2009, 12:19:05 PM
To sto kazes glitter je super, ali ima jedan problem - razlikuje se od mog stila oblacenja za posao. Naime, ja se jezim od novinarki u patikama i duksericama, jer nikada ne znam gde cu zavrsiti. Ovo sto opisujes je slicno mom privatnom stilu(s tim sto ja obozavam suknje i cesto nosim) a izmedju ta dva moram da biram da obnovim  garderobu za posao...
u usstini zamnis boju lanenih pantalona u neku diskretniju braon ili crnu prilagodis boju baletanki i preko majce obuces ili neku bluzicu od trikotaze ili dzemperic na kopcanje
u sustini samo umesto drececih varijanti smiris malo boje i to uopste ne mora da deluje toliko kezual.
:innocent:

Pepi

Linga, Gogana...na Lionu se otvorila neka mala radnja, u kojoj prodaju robu iz Francuske iz ranijih sezona. Cene su više nego pristojen, kvalitet je ok...ima da se probere lepih stvari, mada se brzo rasprodaju. Tamo imaju te košulje koje Gogana traži, bar su ih imali prošle nedelje, kad sam bila...Ja sam kupila elegatne pantalone 3/4 za 430 dinara :)
Nije kineska roba.Danas idem tamo sa koleginicom, pa cu zapisati tačnu adresu i kako se zove radnja, snimiti šta imaju...