Main Menu

Ko pita ne skita

Started by Finalina, April 29, 2009, 02:28:50 PM

Previous topic - Next topic

Unabebili

ja sam prosto razocarana sto je od proslog puta podigao cenu za 600 dinara
ne zato sto cu da propadnem za tih 600 dinara, nego zato sto mrzim tu vrstu ponasanja
pri tom,nikad ne izadjem da ne ostavim 200 dinara za baksis onom roblju koje tamo pere kosu
otvorio je jos jedan salon, pa podigao cene da isplati svoje troskove  :hm:
i sad ce oba da mu zvrje prazna
juce zovnem, pitam kad ima slobodno za sisanje (obicno tek sutra ima), a ova ce meni:
- ima u pola dva, dva, pola tri...
meni bude sumnjivo, pitam za cenu i onda sam shvatila zasto ima toliko slobodnog mesta  :rofl:

p.s. da budem do kraja iskrena, zgadilo mi se, jer sam cula da devojke koje rade kod njega, ne smeju da sednu, nemaju pauzu, i ne smeju da jedu dok su na poslu...e to mi je bilo bas onako  :-\
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

cici

Moj je jos kuplji ali mi je i kosa dosta duza.I ne bih menjala, sisam se dva puta godisnje.Jedva sam nasla frizera koji me sisa spram kose kakvu imam a ne kako oni misle da bi mogla da bude.

Unabebili

Izgleda da sam ja najveca stipsa  :girl_haha:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Lani

Nisi, nikad nisam platila šišanje više od 1.000 dinara, niti ću.  ;D

Nanny Ogg

Meni bre zao da dam tolike pare za sisanje. Onom brzinom kojom meni raste kosa, morala bih po toj ceni  1 platu godisnje da izdvojim samo na frizeraj  :o :nesvest:

Inace, ja se u provinciji sisam za 500. Ima i za manje  :D , al ja ovu moju volim  :girl_in_love:

Ajte zene, ne dram'te

cici

Meni nije, raste mi sporo ali mi zao za farbanje ali on tako divnu boju smuti ali ne vredi mnogo je.

Margarita

jaooo, kakvi kalupi :nesvest:
ja ne kupih danas, dedooooooo :rofl:

cici

Kakvi kalupi, gde kalupi?

Margarita

cici, ovaj fb link sto je masha ostavila
samo ne videh cene

AnaK

Na buvljaku su ti kalupi, 250 ili 300 dinara.
Janko 23.7.2002.

janavi

Quote from: AnaK on November 26, 2011, 08:04:33 PM
Na buvljaku su ti kalupi, 250 ili 300 dinara.
ovde piše valjda 200?

evo
"Silikonski kalupi raznih oblika i boja 200 din"

a na drugom albumu ima i tih sa cookieman-ovima
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

cici

A ovi sa fb?Moram ja to prvo da vidim :lol:

AnaK

Mislim da su 250, al' idem sutra pa ću lepo zapamtiti. Sa poštarinom, isto mu to dođe :)
Janko 23.7.2002.

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006