Main Menu

Ko pita ne skita

Started by Finalina, April 29, 2009, 02:28:50 PM

Previous topic - Next topic

Glitter

Quote from: AnaK on August 03, 2009, 08:03:27 PM
Milenu i treba da vidite, ona je divna  :love32: A meni je stvarno bzvz da slikam ove medicinske tačke, izabrane po principu što diskretnije i najmanje dečije. Obećavam sliku kad prođe mesec dana i kad nabacim neke zbog kojih sam u sve ovo i krenula  :kiss1:
nesto mi govori da ce prvi primerci biti iz mashine kuhinje  :clapping:

AnaK

Janko 23.7.2002.

Masha

Cisto sumnjam :ljut: mislim da ce se anak odluciti za neke neutralnije :)

A ko posluje sa ultrahome-om neka se ne iznenadi neposrednoscu i cudnovatoscu gazde :rofl:

Glitter

prosle godine mi je neko rekao da ga zaobidjem...kaze da je mnoooogo cudan

gasha

Quote from: stacka on August 03, 2009, 07:54:37 PM
Gde u BG mogu da vidim Ikea  deciju posteljinu, bese neko na buvljaku imao? Ima li jos negde?

ima iznad Idea prodavnice na bulevaru, i to je  jedna bas lepo opremljena ikea
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Tchi

treba dasi da vadimo krv, u dz u bloku 44, jel zna neko gde, kada, kako, pretpostavljam da nije tamo gde se vadi odraslima?

Tchi

Bebel

tchi, ja ne znam

stacka, imas odlicno opremljenu ikea radnjicu i u yu biznis centru. u bulevaru su imali mozda dve tri posteljine. najbolje ti je da im narucis (sa sajta prekopiraj sve podatke, ili prosto isprintaj celu stranu), pitanje je sta imaju u radnji. A na sajtu (ili katalogu) imaju bozanstvenih posteljina
Lav 05.10.05.

stacka

DAnas cemo mozda skoknuti do YUBC-a pa cu pogledati sta sve ima. Sto se posteljine tice, to je reseno (i jos nesto pride :mrgreen: ) zahvaljujuci Aleksandri :bighug:

Nego, gde bih mogla da nadjem kutije za igracke ali da nisu kartonske. Videla sam prelepe kartonske u Home centru ali to ne bi prezivelo ni dan kod nas  :girl_cray:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

AnaK

Janko 23.7.2002.

stacka

:rofl: :rofl: :rofl:
Ajde pogledacu sad ponovo na sajtu, moguce da nisam obratila paznju, videla sam samo one male.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Xe

Jel zna neko da li igde mogu da se onlajn poruce one obicne jastucnice od pamuka?
Mrzi me da idem do Tempa i slicnih ...
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Tchi

kutije u turbolimacu, cini mi se da sam videla neke u merkuru, ali nisam sigurna, a mislim da je to skoro sc pitala

Dusica

Da li neko zna gde ima da se kupe obicne pamucne spavacice? Trebaju mi za mamu i osim Buvljaka nista mi ne pada na pamet.
Onako da budu za stariju osobu, nekih mirnijih boja bez kuca i maca :)