Main Menu

Ko pita ne skita

Started by Finalina, April 29, 2009, 02:28:50 PM

Previous topic - Next topic

moma

Jao jao limuzina....
Ima kod nas u selu da se iznajmu za svadbe. Sad kad cuju ovi nasi glavati iz grada. Mi jelte volimo da radimo sve sto se radi u bg.
Moje bi se pretpostavljam odusevile. One vole da se vozikaju. I bilo bi to nesto sasvim new.

vojka

Imam pitanje vezano za dolazak Purina
Kad I da li ce neke ulice biti zatvorene I kog Dana
Nesto Sam mislila da je to 16.
A sad me mama istripovala sa je u sredu 15-og  :think:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

Glitter

AnaK

16. je, u pravu si. Ja mislim da će i stari i novi beograd biti pod opsadom, već planiram da na posao idem peške. A nisam još nigde našla neki okvirni plan.
Janko 23.7.2002.

cici

A j ko Kostunica :lol: da mi nije vas ostala bih neobavestena :lol:

vojka

Meni je sustinska razlika 15 I 16  :lol:
Jer za sredu moram da uzmem Slobodan Dan, Nema sanse da s posla Peake srignem po decu na vreme
A u cetvrtak mi je mm tu, pa moze on da ih pokupi , pa ne,moram da uzimam sl Dan
Hvala  :kiss1:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

kalimero

16. je parada, popodne u 15:30
a od danas je izmenjen rezim saobracaja na nbgd gde vezbaju za istu (okolina Ušća)

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=10&dd=12&nav_category=12&nav_id=910526

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

AnaK

Ali dolazi njih 150, sa 3 aviona, od 15h neće moći da se priđe delu oko Ušća. Već mi je muka.
Janko 23.7.2002.

kalimero

Od 14h nece moci da se pridje....

Ali, kapiram da stari deo grada nece biti "blokiran" toliko.....
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

AnaK

Ja verujem da će biti i neki prijem pre podne u Vladi, Skupštini, nešto zvanično pre parade.
Janko 23.7.2002.

Glitter

i moja majka danas koja hoce da vodi dete na paradu...hau jes nou :hm:

cici

I Andrija koji hoce da ide i moja majka koja bi da ga vodi ali se malo plasi :rofl:

AnaK

Mislim da će parada biti divna. Ja bih baš volela da mm hoće da vodi Janka, mada će ga verovatno i voditi da gledaju vazdušne akrobacije, jer mu ne pada na pamet da ulaze toliko ranije.
Janko 23.7.2002.

disco2000

Ja mislim da ce sa nase strane, vojka, da vlada prilicna 'ladovina :rofl: Svi po kucama, jer se nigde ne ide, te ce ulice biti puste :turpija: Idealno za zavrsavanje papirologije po opstinama i uredima, cenim :lol:

Glitter

ma nema trika, najdalje idem do opstine novi beograd da predam za detinji pasos

e kad sam vec kod pasosa za dete, pise na sajtu mupa
"Малолетна лица морају имати пријављено пребивалиште на подручју полицијске управе, односно полицијске станице на чијој територији живе."

jel to znaci da mogu da odem u mup Novi Beograd ako je dete prijavljeno u Zemunu ili moram mup Zemun?

jos kaze i
"пасош чији је рок важења истекао или који не може служити својој намени;"
jel mogu da navedem da pasos ne moze da sluzi svojoj nameni zbog trajanja vize za koju apliciramo?

i jos jedno pitanje i necu vise (mada sam mogla na temu sa pasosima :lol: )
ako dete vec ima biometrijski pasos samo podnosim zahtev i novce i dete na fotkanje ili moram i izvod i MKR i drzavljanstvo?