Letovanje 2011,2012 a presli smo i na letovanje 2013 negde posle 220 strane

Started by veki, January 05, 2011, 02:47:58 PM

Previous topic - Next topic

Vila

Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Lani

Quote from: Vila on January 11, 2012, 08:27:52 AM
Lani, mnogo je lepo, ali je in the middle of nowhere :D
Prolazila sam tuda kolima, vrlo mi je poznato, put ide pored, ali Skala Kalirahi je onako, selo... Ako ti je samo do plaže i blejanja, uz mogućnost cunjanja, idi na Golden Beach - Skala Amoudia ili Skala Panagia. Plaža je fenomenalna.

Ma super je  :girl_in_love:, ali ne za malu decu.
A kakva je Skala Maries, videla sam tu par lepih kućica.

Vila

Ne mogu da budem sigurna, ona je valjda blizu Kalirahi  :think: , ali je i ona relativno mala.
Zapravo, na Tasosu su ti veći Limenas, Potos, Limenarija, i recimo i ova dva mesta na Golden Beach-u, ostalo su sela, mada većina vrlo, vrlo lepa. Zavisi gde su, ako su blizu nekih od gradića, nije problem da se vozika tamo-vamo. Mi volimo da bude živo, pa zato idemo u Limenas, on mi je diiivan, pa onda cunjamo svuda okolo :girl_in_love:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Lani

Ja nešto velika mesta i gužve na moru ne volim, više volim uveče da slušam zvuk talasa i cvrkutanje cvrčaka nego basove iz kafića, tako da meni ta varijanta seoceta skroz odgovara. A i mm i ja smo navikli na aktivan odmor i obilaženje okolnih mesta i plaža (pa i deca silom prilika, nemaju kud  :lol:).
Sećam se kako nas je prošle godine zapanjeno pogledao kelner u restoranu u Vurvuruu kad nas je pitao gde smo odseli (misleći na Vurvuru verovatno) a mi rekli u Nea Kalikratiji.  :lol: Koja je oko 100 km od Vurvurua.  :lol:

Vila

Onda idite u neko seoce i uživajte, pa cunjajte okolo - Tasos se lako obiđe, putevi su odlični.
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

Martina

emge

Tasosa se  kolima obidje za 1h, a plaža dosta. Tako da nije presudno gdje ste smješteni, ako idete na Tasos, a volite da se vozikate kolima.

Summer

stacka, super izgleda ovaj smestaj  :girl_in_love:

Quote from: Deda on January 10, 2012, 06:43:10 PM
Jao Summer, tebi plaza u dvoristu  :girl_in_love:, a taj isti apartman 22.7- 880 eura :nesvest:

Ta plaza nije nista posebno, ali je bukvalno na korak od sobe. Zna stacka koja je to plaza, odmah ispod hotela Sirines, u kojem smo bili. Tada smo i snimili ovu zutu kucu, ali prethodnih godina nisam uspela da rezervisem smestaj, posto plane cim izbace cenovnik na sajt, pa sam ove godine bila proaktivna  ;D

Quote from: emge on January 11, 2012, 09:07:03 AM
Tasosa se  kolima obidje za 1h, a plaža dosta. Tako da nije presudno gdje ste smješteni, ako idete na Tasos, a volite da se vozikate kolima.

Lani, neces pogresiti ako izaberes neko malo mesto na Tasosu, s obzirom da je sve jako blizu, a ima mnogo plaza za obilazak.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Lani

moma

Vockica

Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

stacka

Dobili smo jos bolju ponudu :nesvest:
http://www.panoramastudios.com.gr apartman sa 2 sobe i jednim danom gratis za 45 evra po noci... znaci, mogli bi ili 10 nocenja za 405 ili 11 nocenja za 450 evra.
jedino sto je i ovo udaljeno 350 m od plaze, ali je smestaj stvarno super
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

veki

stacka, ako ste kolima, ja ne bih previse razmisljala, drugo, masu mozete u kolica, a aleksa je vec veliki, tak daa
dlican vam je smestaj, a i sa kolicima 350m je nista

Lani

Ja uvek mislim da je sa malom decom sigurnije ići kolima na plažu za sve što je dalje od npr. 200m. Naravno, ako ima mesta za parkiranje.
Unervoze se, budu umorni i kenjkavi, mi budemo umorni a večito naravno vučemo gomilu nekih rekvizita i čuda i peškira za plažu, to vraćanje posle kupanja mi presedne svaki put.
Ovako, čim zakmeče, potrpaš ih u kola i za pet minuta si u sobi.

Vila

Evo sa Aninog sajta, nije loš opis puta:
http://nikana.gr/sr/Put-do-Tasosa-i-nazad/automobilom-do-tasosa.html

dodala bih za putarine - prošlog leta su na Egnatia odos pravili neke rampe koje opasno podsećaju na rampe za naplatu putarine - ne bi me čudilo da će ih uvesti, da skupe neki evro u ovog krizi....
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

Martina

cici

Moram da kazem da mi nigde nebo nije plavo i priroda zelena kao na Lefkadi, ne znam o cemu se radi ali taj deo mi je bozanstven jedina mana meni je malo hladnije more.