Letovanje 2011,2012 a presli smo i na letovanje 2013 negde posle 220 strane

Started by veki, January 05, 2011, 02:47:58 PM

Previous topic - Next topic

cici

Kome blagis, nisi precizna :rofl: ako je meni blagis nema tu nista blagis toliko je neizvesno.

vojka

Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

Vockica

Odusevljena sam Stackinim slikama!!
Ajde ako te ne mrzi ponovi link gde ste tacno bili.
Gasho preko koje agencije vi idete?
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Finalina

kriziram u zelji i neizvesnosti odlaska na more, ali kriziram ... ne znam gde da gledam, pocela sam da pretrazujem ovu grcku i pogubila sam se, potpuno... postoji mogusnost da idemo u sred sezone i to pocetkom avgusta, ali nista nije sigurno ... turska je preskupa, u egipat se ne ide sada, spanija kao da ima neke sugave ponude, bugarska nema avio prevoz, a crna gora je za deset dana skoro pa kao neki povoljniji aranzman koji ja nikako ne mogu da nadjem ... nista vise, skrolujte me :lol: , samo kukam, a imam i plan D da racunam na last minute pa sta bude ...

Deda

Finalina

dedo  :bighug:  ... ne znam, nisam pametna, kada sam obracunala deset dana u CG, gde nije bilo nikakvog razbacivanja i kuvala sam, bilo je 300e manje nego nasi aranzmani u egiptu gde ni prstom ne mrdnem ...ako treba da vozim i da kuvam mora da bude mnogo povoljnije ili makar da samo vozim, a da jedem po restoranima, ovo sve razmisljajuci o grckoj... 
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Deda

Finalina

ne moze egipat u avgustu jer to je cisto bacanje para, prevelika je vrucina

rafa

A sta ti se svidja u Gr, onako otprilike?

I da li bi tamo autom ili avionom?
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Lani

U Egipat se ide u junu.
Fina, pa može na Halkidikiju da se nađe 10 dana za pristojne pare :think:, reci samo makar okvirno šta i gde bi htela.

Finalina

nisam ja nikada letovala u grckoj tako da stvarno nemam pojma sta bih htela, to sam vam ja vec kukala prosle godine, ali ako treba da idem kolima neka bude nesto blize :lol: , a avionom bi bilo idealno tim pre sto na tih desetak dana mnogo znaci da putovanje manje traje ... znam samo da hocu da budem na plazi :rofl:

egipat je ideala april-maj i oktobar-novembar

Deda

vrana

Ja sam bas bila yadovoljna Gerakinijem, i nasim smstajem tamo, pritom je i prilicno povoljno i blizu je Soluna, a i na samoj je plazi. Al ipak ti ga ne bih preporucila jer su tvoja deca vec velika i mislim da bi im tamo bilo malo dosadno, iako jemesto kao izmisljeno za nas sa malom decom
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.