Letovanje 2011,2012 a presli smo i na letovanje 2013 negde posle 220 strane

Started by veki, January 05, 2011, 02:47:58 PM

Previous topic - Next topic

veki

Summer

Quote from: martina on June 14, 2013, 09:18:02 PM
pitam se za summer, moguce i ona da bude dole neki dio tog vremena

mislim da cemo se na zalost mimoici, mada se moji planovi vrlo cesto menjaju u poslednji cas  :rofl:

prema trenutnom planu, trebala bih biti u Trebinju i okolini od 10. do 31. avgusta. Jos uvek se iskreno nadam da cu uspeti da odem na neki vikend i u toku jula, jer mi dolazi drugarica iz Las Vegasa, koju nisam videla 3 godine i to sa detetom, koje jos uvek nisam videla. I druga drugarica iz Svajcarske je dole u toku jula, trudna je, pa je verovatno necu videti do zime. Tako da neke sanse postoje, a tako bih volela neko druzenje sa vama u HN  :girl_in_love:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Summer

Kad sam vec na temi, da vam ispricam i za Furku  ;) Obecala sam momi detaljan izvestaj  ;)

To je u stvari selo, deo iznad magistrale je pravo selo i zove se Fourka, a deo na obali je Skala Fourka, tipicno. Slatko je, pravo turisticko mestasce, ali prilicno malo. Doduse ima Masutis i jos par vecih radnji, par restorana i kafica, par oni zabavnih salona (sto je mom Davidu vrlo bitno, jer mora svako vece da odigra sa tatom partiju onog ne znam ni kako se zove, hokeja recimo  :rofl:).

Smestaj nam je bio odlican, super lokacija, 10m do plaze, koja je privatna, izlazi se kroz kapiju na plazu, evo ovo je pogled sa terase (prednje, apartman ima 2 ogromne terase, druga gleda na dvoriste, cvece i masline i koristili smo je susenje peskira, odlaganje slaufa i sl.)

U apartmanu smo imali 2 sobe sa francuskim lezajevima (prilicno kratkim za nas krakate  :rofl:)  i ormarima, a odmah na ulazu je velika prostorija u kojoj je potpuno opremljena kuhinja (sporet sa rernom, veliki frizider, svi mali kuhinjski aparati - ketler, aparat za kafu, mutilica, 2 tostera, ...), cisto je, mada su nam dali cistu posteljinu i peskire jednom za 8 dana.

Evo za momu i par slika samog apartmana
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Cerka od vlasnika je jako ljubazna, zna engleski, mnogo je fina. Baba je isto ljubazna, ali ne zna ni reci na drugom jeziku osim grckog, pa se sve svodilo na kalimera, kalimera  :rofl:

E jos nesto, dobra stvar je sto smo imali na raspolaganju lezaljke, stocice, suncobrane, kojih je bilo sasvim dovoljno za goste apartmana.

Nismo menjali plazu, nasa nam je bila skroz ok i super nam je odgovaralo sto za sekund moze da se donese voce, kafa iz apartm, da deca trknu u wc i slicno. Navece smo skitali, obisli smo sva mesta na Kasandri. Hanioti, Pefkohori, Kalitea, (u ova tri sam i ranije bila, ne bih tamo letovala, ali nije lose za setnju jedno vece, a i jeli smo na nekim finim mestima), Nea Skioni (veoma simpaticno mestasce), Siviri (sladak je, nista posebno), Afitos - koji mi se najvise svideo, presladak je  :girl_in_love:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Summer

Zaboravila sam da napomenem da je plaza od sitnog peska, da je plicak dugacak, predugacak. Ja to bas i ne volim, ali je za decu idealno, nista ih ne bocka i mogu da idu dokle hoce. Boja mora je divna  :girl_in_love:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Zumbulica

Summer, ovo mi se mnogo svidja, lepo je, a najvise od svega blizina plaze  :girl_in_love: Kakve su sanse da ima nesto slobodno krajem jula?
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

moma

aleks

Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Margarita

NenaS

Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

Summer

Quote from: Zumbulica on June 18, 2013, 11:04:57 AM
Summer, ovo mi se mnogo svidja, lepo je, a najvise od svega blizina plaze  :girl_in_love: Kakve su sanse da ima nesto slobodno krajem jula?

Ne znam, mozes da posaljes mail na ovaj info@..., ovo su nasi apartmani

http://www.iris-apartments.gr/index.php/en/contact-us

A ovo su aparmtani koji izlaze na istu plazu, par metara dalje

http://www.christina-apts.gr/en/index.htm
http://www.litsa-apartments.com/Englsh%20files/contact.html

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Lani

Summer super  :good:, meni je Furka isto slatko mestašce.
I odlično što ima prodavnica, kafića... da ipak ne moraš za svaku sitnicu da pališ kola i ideš u Kaliteu.

Summer

Ma kakvi, ima odmah preko puta apartmana neki lokalni market, super snabdeven i ok cene, na oko 300 m je onaj zuti za koji nisam sigurna kako se cita, nesto kako aristidis  :rofl:, a na kraju sela je masutis. ima i super piljara. neuporedivo je bolja snabdevenost nego na tasosu (ima i Lidl kod Afitosa) i cene su nize.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

AnaK

Janko 23.7.2002.