Letovanje 2011,2012 a presli smo i na letovanje 2013 negde posle 220 strane

Started by veki, January 05, 2011, 02:47:58 PM

Previous topic - Next topic

Vila

Draga moja, zato je Nikana tu, ona da se dogovara sa prostacima, a ti samo da kažeš šta hoćeš i da čekaš da ona to završi :bighug:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Lani

Naravno, naučila sam lekciju.  ;) On nam jeste dao povoljniju cenu od one što je kod nje na sajtu ali brate... izašla mi je na nos ta "povoljnija cena", s njom sam prošle godine sve završila za 2 (slovima dva) dana, uplatila tih 10-15% njoj na račun, ona to posle dalje uplatila njima i gotovo.

moma

Ceca

Jao, Lani, kako te razumem, Grci su totalno neposlovni, a i brate ja njihove mailove vise puta citam ne bih li skontala sta je pisac hteo da kaze. Mi smo na kraju rezervisali neki apartman u Siriviju http://www.stathis-hotel.gr/en/ Nama je bitno da se ne vozamo u toku letovanja, a ovo je bas na plazi.
Dusan 05.08.2005.

bubi

je li neko bio u Pargi?
Lani i ja bih odustala.
nije ni cudo sto im je onako stanje i oni su kao i mi daleko od Evrope

Lani

Ceco, lepo ti je ovo, gledala sam baš ovaj između ostalog i smeštaj pre 2 godine kad smo išli na Halkidiki, javi obavezno utiske.
Bubi, mislim da niko odavde nije bio na Pargi.  :think:
Da me ne razumete pogrešno, ne očekujem ja da mi neko ljubi ruku što sam se umilostivila da letujem kod njega dva puta zaredom ali za početak očekujem da mi se barem na mailove odgovara blagovremeno, jer to što nekom treba po 10 dana da mi odgovori neku najprostiju stvar meni dosta govori. Kao kad bih ja čekala 10 dana da se javim nekome ko me pita za prevod... meni je to isto, neprofesionalno i nevaspitano.

vrana

lani, u pravu si skroz. osim za ovo you must  :girl_haha:
kapiram da nije ni znao da napise mnogo vise od toga

ali skroz je tacno kako su neposlovni grci, mm bas zbog toga i navija uvek za spaniju, jer je nivo usluge daleko bolji, i nervira ga da grcima ostavlja tolike pare pored takvog ponasanja

i takoooooo...on i dalje vuce ka kanarima, ja ka skijatosu...sad gledam i tasos, a ovi filio apartmani su mi se bas zbog te hladovine i svideli. meni je bas vazna ta hladovina, em se bas mnogo tripujem oko uv zracenja, em bih volela da vukasin bude dosta na morskom vazduhu, ali ne na suncu

ovo dvoriste mi savrseno izgleda za nas, samo su im cene stvarno previsoke za ono sto nude
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

vrana

Quote from: Lani on March 25, 2013, 10:20:37 AM
ali za početak očekujem da mi se barem na mailove odgovara blagovremeno, jer to što nekom treba po 10 dana da mi odgovori neku najprostiju stvar meni dosta govori. Kao kad bih ja čekala 10 dana da se javim nekome ko me pita za prevod... meni je to isto, neprofesionalno i nevaspitano.

ma jasno!
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Deda

Quote from: bubi on March 25, 2013, 09:53:50 AM
je li neko bio u Pargi?
Lani i ja bih odustala.
nije ni cudo sto im je onako stanje i oni su kao i mi daleko od Evrope
Bubi, nisam bila ali mnogo lepo  :girl_haha:
Ako ces tamo, idi u Sivotu preko Atlantika, vidi ono sto sam postavljala pre neku stranu, ubija od lepote
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Lani

Quote from: vrana on March 25, 2013, 10:21:35 AM
lani, u pravu si skroz. osim za ovo you must  :girl_haha:
kapiram da nije ni znao da napise mnogo vise od toga

ali skroz je tacno kako su neposlovni grci, mm bas zbog toga i navija uvek za spaniju, jer je nivo usluge daleko bolji, i nervira ga da grcima ostavlja tolike pare pored takvog ponasanja

i takoooooo...on i dalje vuce ka kanarima, ja ka skijatosu...sad gledam i tasos, a ovi filio apartmani su mi se bas zbog te hladovine i svideli. meni je bas vazna ta hladovina, em se bas mnogo tripujem oko uv zracenja, em bih volela da vukasin bude dosta na morskom vazduhu, ali ne na suncu

ovo dvoriste mi savrseno izgleda za nas, samo su im cene stvarno previsoke za ono sto nude

Videla sam kažem ti dosta apartmana na taj fazon tamo, meni je simpatičan i onaj Luludis hotel, on je isto tu u blizini.
http://nikana.gr/index.php?option=com_jomres&Itemid=241&task=viewproperty&property_uid=197&lang=sr

Znam da Vukašin ne bi trebalo da se znoji, svakako bi vam idealan bio baš tako neki smeštaj i plaža gde možeš da pobegneš od sunca a nigde na Tasosu ne možeš tako dobro da se zakloniš kao na Pachisu.

cici

Lani ma oni su skroz neposlovni ali skroz a ni engleski ne znaju, ti mislis da on zna sta je napisao i kako to zvuci.
Mi smo bili u Pargi pre jedno 10g mnogo je lepo ali samo da znas tamo je more hladnije nego na Halkidikiju ti do prilicno,  toplije je tek podle 15.jula.Vec krajem avgusta opet pocinje da biva hladnije tako da je tamo najlepse za kupanje u periodu od 15. jula do 15. avgusta.Najlepsa je Valtos plaza, sad tamo verovatno ima svasta i od apartmana i hotela.

Lani

Ma znam, to mi i mm kaže. :lol: A i ja mnogo polažem na tu uglađenu e-mail komunikaciju, kod mene su sve cvetići i leptirići a znam da je to nerealno očekivati od svih, posebno ne onih koji ne barataju dobro jezikom.
Dala sam sebi zadatak da nađem nešto do kraja meseca i onda neću ni da pomišljam više na letovanje do jula.

Finalina

i ja gledam letovanje, opet bih u grcku, ali nisam bas inventivna u kom pravcu da gledam... ja bih opet smestaj na plazi, polupansion, bazen i da kolima ne putujem predaleko... krenula sam da gledam tasos i nisam nesto daleko dogurala... mozda opet halkidiki npr , mislim se ja ... mozda neki predlog za mene ima lani  :-*

Lani

Pa možda da malo se promuvaš na temi šta sam pisala prošle godine  :think:, sigurno ništa novo u odnosu na to nemam, jer mene Halkidiki ne zanima već 2 godine i ne gledam više smeštaj na tu stranu. Tako da i ako ima nešto novo i interesantno tamo, ja ne znam.  :(
Samo se sećam da mi se, od svega što smo pisali prošle godine o Halkidikiju, baš dopao onaj Thalatta kamp što je vrana ostavljala link, to mnogo ubavo izgleda na slikama.
http://www.thalattacamp.gr/en

edit: Fina, podseti me, gde ste vi na kraju beše bili, u Gerakiniju ili sam pobrkala?

stacka

Mi smo odlustali od letovanja ove godine, necemo moci da ispratimo finansijski i to i preuredjivanje Aleksine sobe i pripreme za polazak u skolu. :girl_sigh:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.