Kako izlazite na kraj sa decom, histerija i ostali ispadi...

Started by cici, January 09, 2011, 12:30:29 PM

Previous topic - Next topic

Gost51

AnaK

Quote from: Beatrix Kiddo on January 25, 2011, 09:49:39 PM
Ja to govorim obicno za sve igracke - Ako ih ja budem kupila, bacicu ih u smece :D

Ja samo zlokobno kažem 'Hoćeš ja da ih skupim?'  :spiteful:
Janko 23.7.2002.

NenaS

Quote from: AnaK on January 25, 2011, 10:10:01 PM

I ja ovako za knjige i garderobu i diskove po stolu (igračke smo prerasli).
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

Glitter

Quote from: AnaK on January 25, 2011, 10:10:01 PM
:rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1:

Quote from: NenaS on January 25, 2011, 10:11:16 PM
I ja ovako za knjige i garderobu i diskove po stolu (igračke smo prerasli).
ja sam vazda bila kreativac, najbolje sam se snalazila u svom haosu i neredu, ali se dooobro secam kako sam milion puta isla u bastu (ispod prozora moje sobe) da skupljam knjige, kasete, diskove, garderobu...mrzela sam to :crazy:

linga

dmi

ja ne mislilm da moja cerka malo spava ja ZNAM
uterati je u krevet je nemoguca misija vrlo cesto
nervne slomovce dobijam od cviljenja, kukanja, zapomaganja potpuno bespotrebnog a samo treba da legne na vreme

igracke na podu - oces ja da dodjem da ih sa pokupim u crnu kesu? :mrgreen:
vodu pusta, ruke pere, ali zato zubeeeeeeeeeeeeee
aaaaaaaaaaaaaaaaa
poludim svako vece isto ,cekaj samo jos malo pa cu da ih operem, mozda cu nesto da jedem  :o

a tek jelo, isto ovako kako janko, pre neki dan je dobila sljep po dupetu jer je pljunula hranu u tanjir
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

Lani

:lol:

Iva za pranje zuba uveče kaže, čekaj samo malo da prilegnem pa ću onda. :lol:

anelore

Sava je pre neko vece kukao kada smo hteli da ga posaljemo na spavanje bez pranja zuba "Ali bice mi zubi crniiiiiiiiiiiiiiiiiiii". On ih ujutru pere sam, uvece mu jos uvek peremo mi - nekad mislim da preterujemo i da treba da bude samostalniji, ali sam tako sigurnija da su zubi dobro oprani. Ja sam kao mala mrzela da perem zube, preskakala, otaljavala...

Mirka

Kod nas je - Ajde mi ti operi zube, meni se mnogo spava  :crazy:
A poslednjih dana ima novi fazon, pokušava kompletno da preskoči pranje zuba. Umislio je da će mu brže izaći stalni ako ove ne pere, pa se pokvare  :rofl:
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

linga

Ja jos uvek Jani perem zube, prvo, ja pa onda ona. Nesto nemam poverenja da ce biti temeljna. Moji ne prave problem oko pranja zuba  uvece, ujutru im je smor. Za spavanje su kako kad, nekad idu bez pogovora, nekad zatezu, ali to resavamo sto imamo ritual citanja knjige, pa im to "pomogne" da ipak udju u krevet.
I Aleksa i Jana su druga deca ako nisu naspavani, ali Jani je potrebno dosta manje sna nego Aleksi. Tako da DMI, probajte da napravite neki ritual, da joj obezbedis dovoljno sna, bice laksa za hendlovanje sigurno.

Deda

Kod mene je uvece horor film za koji sam ja kriva. I jedno i drugo hoce samnom u krevet,onda jedno vece jedan-drugo-drugi. Ono dete sto ostane tati ostane budno do koznakoliko sati jer on nece da ide u krevetsa njima zato sto hoce da se zabavlja-na kompjuteru, tv ili bilo sta i onda pusti drugara da se zabavlja takodje.
Ujutru-nijedno od troje dece ne mogu da probudim a najveci je najgori jer je mnogo tezak da ga podignem i prenesem u dnevnu , pa da ga dok spava oblacim i presvlacim  :hm:
Ali zato uredno doruckuje po 20 minuta i u toaletu provede pola sata a ja se rvem sa pravom decom.
Umrecu od toga  :crycry:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

linga

Ja sam ih duuugo uspavljivala tako sto sam lezala s njima i taman je Jana pristala da zaspi sama, onda se rodio Aleksa pa smo obrnuli krug  :hm: A meni sve bilo zao da ga ostavljam da place, nego smo polako, s beskrajnim vracanjem u sobu. Onda su polako poceli sami da se uspavljuju, procitm pricu, izmazim, cesem i cao. Pa sam ja imala mucnine i opet pocela da lezem s njima i onda je nastalo ludilo...
A kad sam zaglavila u bolnici, tata je to resio za 3 dana, bez suza i sad nam je uspavljivanje milina  :love32:

A zasto TM ne uspava dete pa onda nek radi sta 'oce  >:(

emge

Zube Marti peremo mi, ona posle sama. I pored toga ima dvije plombe, šta bi bilo da ih pere sama :nokti:
Moja zubarka kaže dok sama ne briše guzu, ne treba ni zube da pere sama, što su zubi manje važni :rofl:

Uspavljivanje sa Martom je super, samo priča i to je to.
Sa Markom je horor, ali proći će i to.