Kako izlazite na kraj sa decom, histerija i ostali ispadi...

Started by cici, January 09, 2011, 12:30:29 PM

Previous topic - Next topic

emge

Dedo, imaš li upozorenja prije kazne?
ono "ako nastaviš tako da se ponašaš, slijedi kazna. da li se sjećeš da si juče bila kažnjena i ostala bez toga i toga. da li želiš opet? imaš 5 min da razmisliš!"

maxic

Dedo, to je neka faza :lol: Anja isto poludjela ove sedmice, redovno potpiruje bracu za stolom da prave gluposti, onda se cereka onako na silu. Babu gnjavi k'o zmija zabu, onako ide za njom i postavlja pitanja , ponavlja sve sto baba kaze, i umire od smijeha. Onda kad je iskritikujes bude ljuta, i nece da se izbaci iz tog raspolozenja, duri se namjerno, a smijulji se potajno. Tacno neki predpubertet, sta li.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

dmi

i u tesu je usao djavo :rofl:

vec danima sve mora da joj se ponovi jedno trista puta  :blink:
upozorenje je dobila sinoc
sledeci korak je oduzimanje privilegija za igranje nove igrice  :-X
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

emge

dmi

Quote from: emge on March 10, 2011, 08:18:45 PM
Dmi, kako će onda da jede :rofl:

jao ne znam :lol:

edit: ovo ti je po principu onoga, resis jedan, a napravis drugi jos veci problem  :rofl1: :rofl1:
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

Gost51

ana kobajagi razmislja na stolici
mislim u vrticu za kaznu idu na stolicu da razmisle o svom ponasanju

Deda

emge, ima upozorenje i ne haje za njega uglavnom.
Ali sto je dobra kad je kaznjena  :girl_sigh: , kad bi stalno takva bila gde bi mi bio kraj...Uvek smisli nesto kreativno i svo vreme se zabavlja .
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Mirka

Quote from: Deda on March 11, 2011, 08:50:41 AM
Ali sto je dobra kad je kaznjena  :girl_sigh: , kad bi stalno takva bila gde bi mi bio kraj...Uvek smisli nesto kreativno i svo vreme se zabavlja .
I kod nas sve ovako, samo u muškom rodu :)
Sad je kažnjen, pa je sav kreativan, svašta se nešto igra i mnogo je dobar (ljubi ga majka)
I odbrojava dane do ponedeljka :girl_haha:
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

Beatrix Kiddo

Quote from: Deda on March 11, 2011, 08:50:41 AM
Onda ne bi trebalo ni ti da hajes za izricanje kazne  ;)
Mada zanam kako ti je, nekad se i meni izlazi iz kuce, a treba da ih kaznim, pa sam izmedju dvije vatre :wall:
Ali zato lako izricem kazne kad se meni ne ide  :diablo:
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

Glitter

sad ce da dodje cici da te potpise za poslednju recenicu  :lol:

Beatrix Kiddo

Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

Deda

Ma ja uopste nisam taj tip , da glumim Hitlera, ja kaznim kad bas preteruju. Drugo ste cici i ti  :lol:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

emge

Dedo, samo da ti kažem, da od kad ima pravilnik na vratima od sobe, počela je da se bolje ponaša. :pu-pu:
Večeras je opet krenula da ciči da se valjda po podu i ja na to kažem "jel se to valjaš po podu? da idemo da vidimo šta piše na vratima za takvo ponašanje?"
A, ona: "ma ne, samo mi se jako spava. idem u krevet"

Tako da izgleda da joj pravila imaju jaču težinu kad su napisana.

cici

Finalina

cici, verujem ti :D

.....ja se ne bakćem sa kaznama i stvarno ih nisam kažnjavala nekim merama, a i ne mogu da ih uklopim u raspored :lol: ... pripretim i to deluje, ali ih uglavnom nekim drugim metodama urazumim :D (uključujući i ljutnju )

.... shvatila sam pre neki dan iz vizure "oh kako su porasli" da i nisu bili tako loši kao mali :love32: