Kako izlazite na kraj sa decom, histerija i ostali ispadi...

Started by cici, January 09, 2011, 12:30:29 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Quote from: martina on May 03, 2011, 05:51:14 PM
meni je ovo poenta. utoliko mislim da je deda pravilno postupila. ne zao sto bih i ja tako, nego sto ona u to cvrsto vjeruje. mi, kakvi smo da smo, djeca imaju bas naz za roditelje, tako im grah pao, i moraju da nauce da zive s tim

Slažem se, u potpunosti. Ali ja sve ovo shvatam kao razmenu mišljenja i pogleda na stvari, ne kao pametovanje. Meni je mnogo toga bilo beskrajno korisno što sam ovde pročitala, deo sam usvojila, deo nastavila po svome, ali uvek razmislim o postupku ili pristupu, pa makar na kraju i odlučila da ipak nije u mojoj prirodi. Ja stvarno mislim da sam zahvaljujući brojnim razmenama iskustva, svom detetu bolji roditelj, u okviru svojih potencijala i mogućnosti, naravno.
Janko 23.7.2002.

Deda

Ma i ja bre volim razmenu misljenja  :bighug:
Jes'da necu da joj se izvinem  :D ali se zato uvek setim AnaK price posle luna parka kad dete kresti da hoce jos ili bas tog pidzama ludila  :crazy:
I jao meni kad naidje xe, gde ces gore kazne za mene  :-X
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

AnaK

Ja se luna parka ne sećam  :nokti2: A pidžama ludilo nam je samo malo blaže, s godinama  :crycry:

:bighug: :kiss1:
Janko 23.7.2002.

cici

Quote from: Deda on May 03, 2011, 12:45:45 PM
Ali ipak je pored mog NE, sakrila  stavila u dzep :burko:
E mene to opasno nervira i kad pored NE urade kako hoće budu kažnjeni iako nekad ne bi.

Elanor

luna park, to bese ono 'znaci, nije ti bilo lepo i tuzan si posto sad places? vazi, onda vise necemo doci, ja ne volim da si ti tuzan'
jedino, to nikad nikad nikad nije radilo kod moje dece :girl_sigh:
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

AnaK

E poznato mi, liči na ono što sam primenjivala, kratko. Kod Janka je radilo  :girl_haha: :love32:
Janko 23.7.2002.

Glitter

kod Malca radi, ali ne volim da primenjujem...ne znam zasto  8)

Deda

To, to  :girl_haha: , uglavnom radi mada ja volim i luna park da zaobidjem-slucajo mi blize da idem drugom stranom  :D

emge

Dedo, ako će ti biti lakše, mislim da bih i ja kaznila Martu što pored mog NE radi stvari. Mada vjerovatno dosta blago s' obziron na povod zbog kog je iskulirala. :bighug:

Deda

Hvala ti  :bighug:, ali mi nije mnogo lakse, ti vazda Martu kaznjavas i pises neka pravila  :lol:  :kiss1:

emge

:rofl:

Nije ti ovo bilo lijepo :burko: Treba nam tema "šta mislite ko je najstrožiji na forumu" :lol: Ja mislim da nisam najgora, čak mislim da nisam ni stroga :P

Glitter

Nanny Ogg

Ti si, emge, mala maca u odnosu na cici i Dadu  :girl_haha:

A za ovakvu situaciju i ja bih odreagovala, ali pre grdnjom nego bas kaznom  :-[

Reklo mi dete da mnogo vicem  :crazy:  :-X

Ajte zene, ne dram'te

gasha

i mene to sto i pored mog NE urade po svome, nervira
ali pomislim koliko sam krisom stvari uradila, pa ih malo pustim kad je u pitanju neka sitnica i pravim se luda, ne mora mama bas sve da zna  :girl_haha:
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.