Koliko vam je važan fizički izgled?

Started by senka, January 13, 2011, 05:39:05 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Po kući nosim majčice i donje delove trenerke (ne one šljampave i široke) i imam jedne farmerke koje nosim po kući. Kosa mi je uvek vezana, kad izlazim pustim je.
Nokti su mi uvek nalakirani i na rukama i na nogama, ne mogu ni da ih zamislim bez laka i uvek imam makar karmin i maskaru kad izlazim. Nakit posebno srebrni obožavam, obožavam da se kinđurim, da mi zveckaju narukvice, minđuše... i obožavam parfeme. Bez laka na nokte i parfema neću da izađem iz kuće nikada, ni do prodavnice.
Ono što me nervira je to što retko feniram kosu kod frizera (ne volim da mi neko drugi čačka kosu  :-[) a baš volim kad mi je onako lepa i glatka, to nikad ne mogu da postignem sama kad se feniram. A sređena kosa je pola posla što se doterivanja tiče.
I nerviraju me kile naravno, i to baš. A ne trudim se ovih dana nešto da menjam po tom pitanju.  :hm:

Saska

meni isto ne preterano vazno. desi mi se da izadjem iz kuce i da se ne pogledam u ogledalo, ako idem u lokalnu prodavnicu ili da bacim djubre. sminku ne posedujem. kg sam pocela uspesno da resavam prvenstveno zbog zdravlja, a izgled je cist bonus. valjda smo se razumele da se higijena podrazumeva :lol:

Xe

Nekad nisam izlazila iz kuce bez sminke....

a onda smo dobili Flokija  :lol:

Posto kuka i lupa na vrata, stignem samo da se na brzinu obucem i umijem (operem zube) i odmah napolje u bilo cemu.
Kad se vratim, krenem tusiranje, sredjivanje i ulepsavanje, mislim da u zivotu nisam isla nenasminkana na posao.
Kosa mi je uglavnom uredna, uglavnom jer se ponekad zalomi da ne stignem da je sredim (kao danas :crazy:  ),  nokti sa bezbojnim lakom koje redovno mazem-skidam (i uvek ima neko parce koje se oljustilo), cipele obrisane, ali samo prvih par metara jer ili uletim u baru ili mi dzukelic stane na noge da potvrdi vlasnistvo.
Depilacija po potrebi, ne idem dlakava ulicom  :lol:  ume da mi se desi da ne ocupam obrve, ali ih kamufliram siskama  :rofl1:
Bez dezodoransa i parfema nigde :pioneer:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Lukina mama

i ja isto, bez parfema i dezodoransa nigde ne krecem.  :)
Luka ,09 April 2005

janavi

zašto?
pa šta znam
gledam da izgledam ok, tamo gde treba da izgledam ok
tamo gde nije važno, tamo i nije

i ja bih mogla da pitam zašto na drugu stranu

nikad nemam nalakirane nokte, ružni su mi kratki nokti nalakirani (i na sebi i na drugome)a moji su uvek kratki
ne šminkam se, stavim kremu u boji, nekad
više me mrzi da posle skidam, to mi ej čisto bačeno vreme

dezodorans se podrazumeva, parfem samo ako idem na posao, za prodavnicu ne
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

senka

i ja volim nakit,
sat nosim i po kući
minđuše, prstenje, ogrlice, bižuterija, zlato srebro  :girl_in_love:
parfemi  :girl_in_love:

eee dezodoranse ne volim
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

senka

Quote from: janavi on January 13, 2011, 07:46:17 PM
zašto?
pa šta znam
gledam da izgledam ok, tamo gde treba da izgledam ok
tamo gde nije važno, tamo i nije

i ja bih mogla da pitam zašto na drugu stranu

nikad nemam nalakirane nokte, ružni su mi kratki nokti nalakirani (i na sebi i na drugome)a moji su uvek kratki
ne šminkam se, stavim kremu u boji, nekad
više me mrzi da posle skidam, to mi ej čisto bačeno vreme

dezodorans se podrazumeva, parfem samo ako idem na posao, za prodavnicu ne

naravno, naravno

nisam htela da moje pitanje zvuči zaštooo, o bože zaštooo??????
nego jednostavno zašto
i sviđa mi se tvoj odgovor  :innocent:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

cici

To je samo pitanje stava, nekome je važno da svuda izgleda lepo bez obzira gde je to.

Lani

Ja isto nakit nosim po kući, jedino skinem ako je nešto baš glomazno pa mi smeta dok se muvam okolo.
Parfeme uglavnom ne nosim po kući, nekad one lagane npr. oriflame koji se ne osete mnogo i brzo ispare jer ne volim da ostaje za mnom trag kad idem po sobama, svi parfemi koje koristim su malo jači pa mi je to bzvz, smeta mi.
I uopšte ne razmišljam u stilu da li neka prilika, mesto ili osoba zavređuju da se ja doteram pa da se kao ravnam po tome, već to radim zbog sebe.

janavi

sat nosim apsolutno uvek, al to mi nije nakit, skidam samo kad se tuširam, ne bih ni tad skidala, al nije vodootporan, spavam sa satom
imam minđuše, al me obično mrzi da promenim, pa nosim non stop jedne sa malim štrasićem
narukvice stavim po potrebi, kad idem negde, ne i u prodavnicu
prsten jedan bez kamičaka nosim uvek, bukvalno, nikad ne skidam, i jedan sa kamičcima skidam kad uđem
nosim zlatni lančić sa nekim okruglim priveskom sa cirkončićima, ne skidam nikad
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

disco2000

Poceo je strasno da mi smeta nakit, bilo kakav, pre nekoliko godina, a inace sam uvek imala gomilu prstenja, srebrnog i obavezno mindjuse i narukvice... sada ne nosim ni sat. Uzdam se da ce mi homeopatija, jednog dana, resiti problem netolerancije metala :lol: i da cu se opet kindjuriti 24/7 :pioneer:
Rekla bih da ne stizem pored dece, ali to je samo delom istina... treba volje da se sve izorganizuje i ode na npr. frizeraj... bice i to, jednog dana...

Xe

Dezodorans posle tusiranja uvek, do prodavnice i u setnju, parfem, naravno, za na posao i izlaske i kad se malo lepse obucem (mada se ne oblacim lepo, pitajte moju mamu, pati zbog toga vec dvadeset godina  :rofl: )
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Lani

E da, sat ne nosim, ni po kući ni po prodavnicama.  :lol: :crazy:

disco2000

Jao, i moja isto :rofl:
edit: ovo je odgovor na Xe

Uzdam se da ce me Petra jednog dana nauciti da se feniram i sminkam :lol:

cici

Manikir, sredjivanje kose (šišanje i farbanje ne naravno) radim sama.Nakit po kući ne nosim jer uglavnom nosim komade koji mi smetaju u kućnim uslovima,  ali kad izlazim stavim uvek nešto.