Koliko vam je važan fizički izgled?

Started by senka, January 13, 2011, 05:39:05 PM

Previous topic - Next topic

Deda

I ja sam, ali realno je to mnogo glupo i proizvod neznanja. Koja sminka i maskara i frizura kad se preznojavas na onom stolu i sve ti se razmaze. Drugi put sam znala sta me ceka pa sam vecu paznju posvetila uloscima , gacama itd  :lol:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Ivy

ja cu i drugi put tu glupost da ponovim, garantovano  :rofl:

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Glitter

nista se nije razmazalo, ja sam to odradila na brzinu :turpija:

Glitter

Quote from: Ivy on January 15, 2011, 12:08:28 PM
ja cu i drugi put tu glupost da ponovim, garantovano  :rofl:

Unabebili

Quote from: Glitter on January 15, 2011, 12:16:40 PM

bosonoga, al nasmikana  :rofl: :kiss1:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Lani

Quote from: Glitter on January 15, 2011, 12:09:05 PM
nista se nije razmazalo, ja sam to odradila na brzinu :turpija:

Ja sam imala maskaru i karmin sad na drugom porođaju, mada karmin se sećam da sam u nekom trenutku orbisala vlažnom maramicom, nervirao me je. :lol:
Sigurno se ne bih šminkala da sam otišla sa bolovima kao sa Ivom, sa kontrakcijama i usred noći. Ovaj drugi put me ništa nije bolelo, otišla na kontrolu i zadržali me.

Vockica

Feniram se jednom nedeljno.Samo na moru izgledam kao cudo prirode.Sama ne mogu iako imam i jak fen i dobru cetku ali to je SF.
Puder,maskara i sjaj su mi dnevne varijante za posao i izlazak preko dana.
Po kuci sam u trenerci.Na poslu pola pola.Dva dana u nedelji sam sredjena(kad sam u ucionici) a tri dana trenerka.
Volim kratke nokte i taman lak.
Za specijalne prilike(svadbe,rodjendanim,proslave) volim vrtoglave potpetice i uglavnom me niko ne prepoznaje  :rofl:.Jos ako odem kod profi sminkerke onda je to pun pogodak.
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Glitter

Quote from: Unabebili on January 15, 2011, 12:57:39 PM
bosonoga, al nasmikana  :rofl: :kiss1:

sam frik, a?  :crazy: :crazy: :crazy:

anelore

Naravno da sam se porodila oba puta nasminkana. I da sam bila nasminkana svakog jutra - cim ustanem i istusiram se, maskara, senka, malo olovke za oci, sjaj za usta koji skidam kad mi donesu decu na podoj da mogu da ih ljubim.  :girl_smile:

Unabebili

Bog'te vise ste se vi sminkale u porodilistu, nego ja za ceo svoj vek  :rofl:  :bighug:

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

Deda

Ja kad sam videla sliku svoje frizure (isfenirane pre porodjaja) posle porodjaja , umal'se nisam uplasila sama od sebe .Slika kad su mi doneli bebu u sobu- a svaka dlaka svoju politiku vodi :wacko: , dobro je i takva bila od povracanja , napona i ostalog  :crazy:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

senka

A kakvo vam je držanje tela?

Ja sam se poprilično iskrivila posle svih trudnoća, a i nosanja. Slabi su mi leđni mišići moram stalno sebe da korigujem, kad se opustim pogrbim se i ramena mi padnu napred ili ako sam jako napeta stoje mi u visini ušiju  :hm:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Glitter

Quote from: senka on January 15, 2011, 04:21:40 PM
A kakvo vam je držanje tela?

Ja sam se poprilično iskrivila posle svih trudnoća, a i nosanja. Slabi su mi leđni mišići moram stalno sebe da korigujem, kad se opustim pogrbim se i ramena mi padnu napred ili ako sam jako napeta stoje mi u visini ušiju  :hm:
isto :crazy:

anelore

Jedino me drzanje vadi, inace bih od grudi do guze izgledala kao onaj vanzemaljac od zelea protiv koga Skoti igraju tenis u Monti Pajtonu.

Unabebili

anelore  :rofl:

ja pogrbljena, zgurena, a vise jedem Diklofen Duo, nego leba