Ta divna stvorenja - kućni ljubimci

Started by senka, January 14, 2011, 07:18:00 PM

Previous topic - Next topic

Xe

Lice na prvi pogled, cini mi se da je slicna kujna u pitanju  :girl_haha:
Malisa ima cetvrtastiju njuskicu, a Floki nesto duze noge.
Floki ustvari lici na stene vucjaka, pa prevari mnoge  :girl_haha:

Kakav car  :love32:  ovaj moj se vise ne valja po trosedima, a o nekom lezanju u krilu nema ni govora (istrpi mazenje dva minuta i odmah skace da se igra)
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

maripoza

Ovaj se samo zavlaci i uvlaci. :lol:  Mada su ove slike od pre par godina, kad smo se tek uselili (vidi se da je stan prazan, a na nekim slikama i jos prasnjav, a posteljina improvizovana :rofl:). A neke su i od pre 100 godina, dok smo jos u kuci bili.
Old enough to know better, but too young to care.

nelly

...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

dmi

jao kakve su slike :clap:

xe, nije ni cudo sto tm malo malo pa se ukoci, vidi kako spava :rofl:
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

Unabebili

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Praslin

Mm, juče smorio neku mamu napolju.
Vodio Teu u šetnju, kad nailaze na neku mamu sa dečakom od nekih 8 godina.
Mali fasciniran Teom, moli da je pomazi. Saša uz dozvolu mame, upozna Teu sa detetom, onaj je mazi, ona odmah počela da mu se raduje... idila. Klinja oduševljen!
Klinja:"Mama, hoću jaaa ovakvu kucu, ovakvu sam hteo!"
Mama: "Ne možemo kucu, mi smo u stanu..."
MM: "Nema to veze, i mi smo u stanu."
Mama: "Ali kuci ne bi bilo lepo u stanu."
MM: "Predrasuda gospođo. Ako se pas dovoljno šeta, stan mu ništa ne smeta."
(sve vreme klinja se sav srećan igra sa Teom i kuka da ipak uzmu kucu)
Mama: "Pa, sine to je prevelika kuca."
MM: "Mi imamo sina od 5 godina, dosta je manji od vašeg, odlično se slaže sa Teom."

Mislim da bi ga mama spalila da je mogla.
Možda nije fer što joj je to uradio, ali mi je ipak smešno  :lol:  :-[ :-[

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Xe

Pa dobro, razbio joj je malo predrasude (garant bi ga ubila na mestu da moze) :girl_haha:
Ja razumem zene, sve je na njima, pa jos i briga o psu, a tu ne mozes a da se ne vezes. Da su poslovi ravnomerno rasporedjeni, verovatno bi bilo i vise mama naklonjenih kucnim ljubimcima.
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Praslin

Ma, razumem i ja ženu, ja ne bih tamo da sam bila na mestu mm-a, ali mi opet bilo smešno da zamislim scenu...

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Unabebili

Prslinkin muz - lobista  :rofl:

Nasa komsinica ima malenog psa, pikinezera ( ja ih licno ne volim, namcorasti su, ali ova nije  :girl_in_love:) i juce je sretnem, a ona sva u suzama, setala je prekjuce njena stara majka i nalete kucici iz kraja i izujedaju tako da su joj sav stomacic pokidali  :girl_cray: :girl_cray:
Bila na operaciji i verovatno ce da prezivi, ali sirotica mala  :'(

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

cici

Jadna kuca :(

Možda i nisu predrasude nego žena nema drugi izgovor da ne uzmu kucu, i ja bih upotrebila iste :D

Praslin

Ijuuuu, jadan pas :(

Cici, u pravu si skroz. Zato i kazem - da sam ja bila na mestu mm,  ja bih ocutala.
Pas se uzme zbog dece kao sto se auto uzme zbog dece - deca uzivaju u nekim blagodetima psa/auta, ali realno ga uzimas ako to i sam zelis i mozes to finanskijski, organizaciono i na svaki nacin izdrzis. Dete ne moze da se brine o psu.

cici

Naravno da ne može da se dete brine o psu, može da nauči i kasnije preuzme brigu ja bar to tako zamišljam da može.

Praslin

Mogu deca malo da ispomazu, ako je manje kuce, kad je vece dete ono moze i da ga seta, ali realno je pas kao jos jedno dete u kuci. S tim sto pas ne moze bas mnogo dugo da traje.
Tea nece docekati da je Vid samostalno seta  :(

cici

Da, jeste.Tu činjenicu nekako nikad ne uzmem u obzir.