Ta divna stvorenja - kućni ljubimci

Started by senka, January 14, 2011, 07:18:00 PM

Previous topic - Next topic

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

kalimero

aman, ne pricaju, nego cijucu i unjkaju...... kod mene to dodje kao hor, ali buka je proporcionalna kolicini prasica :lol:

a ne kuvas, nego dajes povrce, suvu hranu i seno ili travu :lol: mislim da komsije misle da sam luda jer susim travu na terasi :lol:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

rafa

jao, cijucu i unjkaju  :crazy: :stop:

moji bebironi vise nisu mali i ostala su mi dva komada  :crycry:
na sta lici to svadjanje oko klope i cupanje za usi, borba za paznju - koju cemo vise da mazimo, koju cemo vise da setamo, a tek kad zalaju u sred noci  :-[
tri zene zajedno, sta da vam pricam
moram da ih dam, stvarno me je sramota od komsija

ovo troje smo divno udomili i znam da su srecni  :girl_in_love:
bar jednu da dam, a da ostavim nama najmanju devojcicu
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

kalimero

rafo, ipak divnoooo, pored svog tog haosa  :girl_in_love:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

nelly

...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

Xe

Za janu su ipak plasticne ribice. Ili one nacrtane.  :girl_haha:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

maripoza

Old enough to know better, but too young to care.

senka

Bila sam danas u Pet centru. Šta sve taaaamooo imaaa   :dance1:  kupili smo transporter, igračkice, hranu, kapi za pelenu :D ...sledeća kupovina - povodac  :clap: Još kad sam videla da ljudi dolaze sa svojim ljubimcima :nesvest:

Za ove dve nedelje Ksenija se izdvojila kao neko ko (ne računajući mene) najviše brine o Mini, igra se sa njom...Vide se čak i promene u njenom ponašanju (smirenija, zadovoljnija...)

Počela je mnogo da grize  :( šta raditi? Andrea se zbog toga plaši, beži od nje...

i za kraj ovog izveštaja
gde se najlepše spava? - pa u čistom vešu, izvučeš iz korpe šta ti treba i lepo se ušuškaš

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

nelly

...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

maripoza

Jao, kakva je :love32:

Za grickanje nista, samo jaukni malo i slozi tuznu facu kad te gricne, da polako nauci da to nije prijatno, a svakako ce prestati kad malo poraste.
Old enough to know better, but too young to care.

Unabebili

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

rafa

10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Xe

Za grickanje - prestace, cim nauci da odmeri jacinu ugriza. Floki se tako igra s nama, nikad nas nije povredio, naravno.
A za stvari - tu nema mnogo pomoci, sem da sklanjas od nje. Moj dzukac zgrabi prvu moju stvar ili MM-ovu papucu i legne na nju kad ostane sam. A pod "ostane sam" podrazumevam da sam, recimo, u kupatilu na tusiranju.  :girl_haha:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

senka

dobili drugu vakcinu i krenuli napolje, ali nema šanse da piški/kaki napolju ma koliko bili, lepo sačeka da se vratimo  :crycry:

A. se povukao ekcem bez tretiranja ikakvim kremama, čak se nije javio ni na temp. (a kod pada imuniteta uvek je izbijao), sa više strana sam dobila potvrdu da je od kučeta  :girl_smile:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama