Main Menu

Šminka za početnike

Started by janavi, January 22, 2011, 08:22:22 AM

Previous topic - Next topic

Finalina

Dutch Tulips jedna od najboljih crvenih boja medju mnogim lakovima

Lani

OPI stvarno ima dosta crvenih, to je da se načisto pogubiš. :girl_wacko:

cici

Quote from: Lani on September 19, 2012, 02:26:06 PM
A mene ona tema o swatchevima.  :rofl:
E ja sam se tako zeznula, videh fenomenalno slikanu boju i padnem u nesvest a niko nije napisao da na vestackom svetlu izgleda gotvo crno  :shout: a na sajmu nisu imali namazan uzorak i tako  :ljut:

Meni se svidja Wocka wocka, slicna je ovoj sto je Lani stavila samo malo tamnija.Meni ne vuce na ruzicastu uopste.

Cela ova kolekcija Holandjana je fantasticna, a ova sto je fina stavila je bas jarko crvena i nema sedefa.

Finalina

ja sam dosta i probala, ali to mora tako, ne vidi se iz bocice svaki ... ovaj je u rangu najbolje crvene sto ima laura biagoti

cici

Quote from: Lani on September 19, 2012, 03:09:57 PM
OPI stvarno ima dosta crvenih, to je da se načisto pogubiš. :girl_wacko:
Opi ima uzasno mnogo boja i ova sad sto je stigla ima jednu lepu crvenu i jednu ljubicastu :wall: a i sledeca koja stize :lol:

Lani

cici

To mislimo ti i ja nedovoljno obavestene i nedovoljno upucene kladim se da nisu iste :lol:

Lani

Oko iskusnije od mog bi sigurno našlo barem 10 ključnih razlika.  :lol:

Finalina

Quote from: cici on September 19, 2012, 03:11:32 PM
Cela ova kolekcija Holandjana je fantasticna, a ova sto je fina stavila je bas jarko crvena i nema sedefa.
priblizi pa vidi   :girl_haha:

.... ima, ali ne provaljuje se ;) , vec samo daje odsjaj (bas treba da se zagledas u boju, specifican je....ma kao i vecina tih opi lakova )... ja ne volim (uopste) sedefaste lakove ( na mojim noktima )

Margarita

ovo je, bre, tema: sminka za pocetnike :baba:
:lol:

potpuno sam se pogubila :rofl:

martina

tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

cici

Quote from: Finalina on September 19, 2012, 03:17:23 PM
priblizi pa vidi   :girl_haha:

.... ima, ali ne provaljuje se ;) , vec samo daje odsjaj (bas treba da se zagledas u boju, specifican je....ma kao i vecina tih opi lakova )... ja ne volim (uopste) sedefaste lakove ( na mojim noktima )
Nemam sta da priblizavam, imala sam tu boju na noktima do pre tri dana :D Mislila sam na sljokice i sedef koji je vidljiviji.

Finalina

mardz (edit :cici nam se buni jer ne kapira da sam tebi odgovorila :rofl: )@ ti bi da pišemo o bezbojnim lakovima, a? :lol:

...ja hvalim samo što sam probala i uopšte se na razumem previše ( u lakove ) i ne znam uopšte kako preko ekrana mogu da vidim/odaberem boju, ali 'aj kada vec čavrljamo da i ja malo ....
elem, znam samo da lak mora da bude dobar, a opi to jeste ... dugotrajan, prvenstveno ( imam duge nokte i kada ih mazem zelim da zaboravim kada sam ih namazala :rofl: )

Finalina

Quote from: cici on September 19, 2012, 03:22:38 PM
Nemam sta da priblizavam, imala sam tu boju na noktima do pre tri dana :D Mislila sam na sljokice i sedef koji je vidljiviji.
e ...moras biti preciznija, u svakomE smislu ;D

cici

Sta je sa tobom, kakvi bezbojni lakovi  :rofl: