Gledate li "reality television show" i kakav?

Started by NenaS, May 08, 2009, 02:02:08 PM

Previous topic - Next topic

Plava Baklava

Quote from: NikkiL on May 09, 2009, 01:52:23 AM
Gledala jedino Apprentice i Dragons Den (ljudi prezentuju svoje biznis ideje i patente boardu koji odlucuje da li da ih finansira ili ne.....ima ludih a i super ideja... meni je zanimljiva...).

Ostalo ne, dobar deo mi se opasno gadi... :stop:

Ova se i meni jako dopada  :clap: :clap: :clap:Gledala sam tu i tamo: Dadilja u akciji, bas-bas volim Suirvivor isl (Tvrdjava Boajard, Ostrvo Pago-Pago isl.). Sad tu i tamo pogledam:
- Da, sefe - u restoran koji ne prosperira dolazi dolazi ekspert, koji ih pomaze da se poprave
- Gola si lepa - strasnije zvuci nego sto jeste po naslovu  :lol: :lol: :lol: Uce uvek neku obicnu zenu da sebi podigne samopouzdanje, izabere i izgradi nov stil oblacenja, frizuru isl, bas onako od glave do pete

I redovno smo Vasa i ja pratili "kako se gradi san" - tajno preuredjivanje stana ili dela stana, kao iznenadjenje za nekog dragog. Super emisija.

moj vrtiguz

...................................................
ima nas i ovde:  http://plavabaklava.wordpress.com/

moje petljancije: http://bojeduse.wordpress.com/

zona sumraka: http://razmisljarnik.wordpress.com/

Xe

?Upravo sam odgledala neku americku verziju home makeover - bzvz. Vise klepecu i hvale se nego sto mozes da vidis sta rade. Englezi ti lepo pokazu nacrt, objasne kako se ukucava ekser i zasto, kako se nanosi prajm farba, pa ona druga, raznorazne trikove - ovi nista. Pet minuta prikazuje kako krece zid u crveno.
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Beatrix Kiddo

Quote from: NenaS on May 10, 2009, 03:41:56 PM
I ja ih mnogo volim, a posebno volim da vidim koliko su prljave sve one kuce - pa se onda tesim kako je kod mene sredjeno... :lol:
Isto  :lol:
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

senka

Quote from: Lani on May 09, 2009, 11:21:10 PM
Gledam VB preko nedelje povremeno, izbacivanje uvek. I gledala sam OT  :girl_in_love:
Survivor ne gledam, probala, nikako nisam mogla da pohvatam ko, šta, kako, s kim, previše ih je bilo, smorilo me.
Skoro svaki realiti mogu da pogledam, osim Menjam ženu. Za to nemam stomak  :crazy:

Identično.
Takodje volim - Koliko je čista vaša kuća, Queer eye for the straight guy, svakakve bolnice i hitne pomoći i sl. na reality.

Prava sam domaćica  ;D
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

NenaS

Quote from: senka on May 12, 2009, 09:16:12 PM
Identično.
Takodje volim - Koliko je čista vaša kuća, Queer eye for the straight guy, svakakve bolnice i hitne pomoći i sl. na reality.

Prava sam domaćica  ;D

Daaaa, kako sam zaboravila njih ... :rofl: :rofl:
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

Dawn

Gledam povremeno. Najviše kad odem kod mojih :crazy: Sad kad smo bili gledala sam Flip that house(kupe staru kuću, srede pa preprodaju), par epizoda onih sa osmoro dece, tetovirače (ako se tako kaže). Ranije smo imali i Reality kanal, tu je bila emisija o trudnoći i porođaju, i to sam pratila...

Nanny Ogg

Setih se malopre ove teme...Leleeee, al sam se promenila od maja meseca  :blink:
Ajd' sto sam se na onaj Travel & Living navukla k'o na drogu (gledam sve, ali sve sto daju), poceh i VB da pratim  :shout:  :rofl:

Ajte zene, ne dram'te

Glitter

Xe

Ni ja svoje nisam promenila :)
Ne volim ni talk show emisije  :crazy: uopste, smeta mi svako kokodakanje uglas.  :crazy:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Nanny Ogg

Ajte zene, ne dram'te

Dawn

Glitter

moram jednom da pogledam opru,da vidim na sta je zaradila tolike novce :lol:

maripoza

Old enough to know better, but too young to care.

Glitter

Quote from: maripoza on September 23, 2009, 11:40:31 PM
Pa na ono cega se grozis. :lol:
pa pazi takvih kojekakvih reality i talk kojecega imas koliko hoces a ona zgrnula grdnu lovu...sigurno ima nesto sto je dugacije

maripoza

Nemam pojma, ne gledam.
Mozda je njena emisija prva tog tipa..... teska intima, ispovedanje i to?  :ces:
Mene zanima da li je mozda ona inspirisala sve te bozemesacuvaj kvizove i emisije tipa Sve za ljubav, Trenutak istine, Menjam zenu, VB itd. Odnosno, sta je starije kokoska il' jaje. :lol:

Ne smetaju meni te emisije ponaosob, jednostavno ih ne gledam (a bacila sam pogled na svaku, nije da ih ne gledam iz predrasuda). Ali sad ih vec ima toliko da pocinje da mi smeta sto, kad krene sezona, u udarnim terminima na skoro svim kanalima mozes da gledas samo to. O VB-u koji se vrti po ceo dan (i to na onakvoj televiziji  :crazy:) da ne govorim. Pitam se sta se desilo sa starim dobrim programskim shemama kada su se u tim terminima prikazivali filmovi i serije (a da nisu bili repriza reprizine reprize :D ). Vec godinama se u tom nekom pristojnom vecernjem terminu ne moze ziveti od ovih gluposti i politickih emisija.  :crazy: A uredno placam TV pretplatu i pretplatu za kablovsku, pa dopustam sebi da izrazim revolt. :lol:
Old enough to know better, but too young to care.