Main Menu

Energija

Started by senka, February 12, 2011, 10:02:15 PM

Previous topic - Next topic

senka

Kako stojite sa istom?
Ja imam utisak da bih mogla da spavam danima, nikako mi nije dosta.
I u budnom stanju jedva se nešto vučem, a ne mogu da kažem da mi je tempo života prenaporan, pa da bude logično. Doduše, stresan jeste, ali kome nije?

Šta piti, šta jesti, šta raditi? Ništa nisam izguglala  :ces:
Znam da vežbe daju energiju, ali gde naći energiju za vežbe  :crycry:
Kafa mi ne pomaže, omega iz DM takođe. Možda mi fali sunce.

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Glitter

uskoro ce prolece, bice valjda bolje  :bighug:

ja bih ponekad samo spavala, a onda samo odjednom ustanem i ne zaustavljam se danima  :crazy:
nema pravila, a fizicki sam jako aktivna, plivanje, joga, masaze, istegnuta...ali opet ponekad ne mogu da se isteram iz kreveta i vucem se kao prebijena

Unabebili

Nisam primerom dobar sagovornik na ovu temu, a da teroetisem - mogu do sutra  :lol:

Energetski sam na nuli  (nekad i u minusu) poslednjih par godina   :girl_cray:

Postoje neke vezbice , zovu ih 5 tibetanaca, neoperecujuce, rade se manje od 10 minuta, za mene su bile otkrovenje i resavala mi delimicno ovaj problem, ali sam i za njih postala lenja  :shout:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

cici

Osećam se identično kao Senka ali ni nemam volju da bilo šta pormenim.Kad god mogu spavam, odradjujem samo ono što moram.Realno nisam premorena da bih se toliko iscrpljeno osećala, ks je solidna.Zima mi sve teže i teže pada.

senka

Zima me ubija. Prosto me guši i iz godine u godinu teže pada.

Una, gde da nađemo te tibetance, jel ima na youtube?

Kanim se da malo praktikujem jogu, al nikako  :crycry:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

AnaK

Ja samo da vam kažem da je hroničan nedostatak energije često znak (kliničke) depresije. I obično par meseci lekova pomogne.

Ako je nedostatak sunca po vama glavni problem, tu može i dozirano sunčanje u solarijumu da pomogne.

:bighug: :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Glitter

Quote from: AnaK on February 12, 2011, 10:42:29 PM
Ja samo da vam kažem da je hroničan nedostatak energije često znak (kliničke) depresije. I obično par meseci lakova pomogne.

Ako je nedostatak sunca po vama glavni problem, tu može i dozirano sunčanje u solarijumu da pomogne.

ovo sam ja htela da napisem, ali i zima je u toku kad stvarno svi zivi pate od te neke ucmalosti, ali znam da kad sam je ta potreba za konstantnim spavanjem upravo znak depresije

senka

Ja sam meteoropata.
Ne mogu da ocenim da li je depresija, jer raspoloženje varira, nijedno nema dugotrajan tok.
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Saska

Ja se jos drzim po ovom pitanju. Retko kad se osecam bezvoljno i bas umorno :pljucka:

NenaS

Quote from: senka on February 12, 2011, 10:02:15 PM
Kako stojite sa istom?
Ja imam utisak da bih mogla da spavam danima, nikako mi nije dosta.
I u budnom stanju jedva se nešto vučem, a ne mogu da kažem da mi je tempo života prenaporan, pa da bude logično. Doduše, stresan jeste, ali kome nije?
Šta piti, šta jesti, šta raditi? Ništa nisam izguglala  :ces:
Znam da vežbe daju energiju, ali gde naći energiju za vežbe  :crycry:
Kafa mi ne pomaže, omega iz DM takođe. Možda mi fali sunce.

Osećam se "u dlaku" isto ovako. Svako sledeće ustajanje ujutro mi sve teže pada, mislim da bih stvarno bila u stanju danima da spavam - kad bi me pustili. Kućne poslove svela sam na apsolutni minimum, ono što baš baš mora da se odradi i počisti. Čak me i kuvanje zamara ako traje duže od pola sata... Ne znam da li je klimaks, depresija, "sindrom napuštenog gnezda" ili nešto deseto...a da imam volje da nešto poduzimam po tom pitanju - nemam čak ni to.. I još nervozna i "plačna" za medalju.. :shout:
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

Unabebili

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

senka

jao Una :nesvest: ovo mi deluje izvodljivo posle par godina treniranja gimnastike
al moram da probam  :nokti2:
  :flower:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

maxic

Quote from: AnaK on February 12, 2011, 10:42:29 PM
Ja samo da vam kažem da je hroničan nedostatak energije često znak (kliničke) depresije. I obično par meseci lekova pomogne.

Isto ovako. U ponedeljak zakazujem kod dr. da vidim jel to to.  Oduzila se zima. Ja osim za net ni za sta nemam snage. Lijena sam kao nikad, stalno smisljam sta bih radila, silim se ne bi li me "krenulo" ali ne ide. Proljeca ni u najavi.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Unabebili

Quote from: senka on February 13, 2011, 12:14:34 AM
jao Una :nesvest: ovo mi deluje izvodljivo posle par godina treniranja gimnastike
al moram da probam  :nokti2:
  :flower:

ma kakvi, zeno, pocnes sa 2-3 ponavljanja svake vezbe, pa polako....

Deda

Uglavnom mislim da imam energije , onda se setim jel i shvatim da sam baba  :crycry:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006