Main Menu

Koliko ste ekoloski svesni?

Started by Nanny Ogg, May 08, 2009, 06:34:48 PM

Previous topic - Next topic

martina

radila sam taj kviz prije nekoliko godina
s obzirom da zivim u sjevernoj americi, pa apriori imam preveliku kucu, dva auta, gomilu smeca... znam da sam i ja bila zadovoljna
aj bas da pogledam sad
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

martina

tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Xe

Dve planete :) Vadi me to sto sam prodala automobil :)
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Margarita

anelore

Tri planete
ali
Quote from: Elanor on November 26, 2011, 03:10:46 PM
2,5
meni se postavka kviza uopste ne dopada. odgovori su limitirani, a negde se provlaci da je siromasno = ekolosko, sto je daleko daleko daleko od istine. valjda je ekoloski ziveti u soliteru s 5 kvm po clanu domacinstva i imati 20 godina stari televizor koji trosi boga oca :ces:
znam da je planeta prenaseljena, ali te milijarde ne zive gde i mi i na nacin na koji mi zivimo.
bih dodala da se sa ovim utiskom slazem.

aleks

Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

disco2000

emge

Isto dvije planete, vadi me to što su nam kola uglavnom puna :rofl:

AnaK

Pošto sam zaključila da sam i ja tu negde kao vi, odlučila da vidim koliko planeta treba kad se 'najšire' živi:

Katastrofa - više od 4 planete :)
Janko 23.7.2002.

monochrome

mislim da sam vrlo.recikliram sve sto se reciklirati moze,koristimo eco friendly sijalice,sva kozmetika i preparati za ciscenje su mi eco frndly...vecinom kupujem hranu koja je u sezoni i lokalna,stedimo vodu i struju,kupujemo neke second hand stvari i tako,svasta jos nesto...
vazno nam je!!!

monochrome

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

monochrome

i meni :girl_in_love:

nemci su nemci, a nemacka npr. i raj za vegane...berlin pogotovo...

jel

My name is Luton, Robin Luton :lol:

Lani