Sta kad imate komsije seljake?

Started by pra-sence, May 08, 2009, 08:57:04 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Ja danas nisam mogla da verujem, upravo laje neki pas, mislim stvarno se cuje svasta, sto je meni uobicajeno.
I sve vreme cekam da je moj otac otkaci, a on se izvinjava :blink: I jos mi posle objasnjava kako nisam u pravu, i zvuk se prenosi kroz beton :krsti:
imamo mi srece u Beogradu s komsilukom, sad tek vidim. A i ta lujka s mojim ocem :shout:
Janko 23.7.2002.

Dada

Mi smo u svim nasim seobama samo jednom imali takvu komsinicu. Smetalo joj je zatvaranje vrata, nasih i od lifta, ako su djeca bucnija dok cekamo lift i tako :hm: Karma joj je poslije nas dovela cca 20 Kineza u taj stan ;D :lol:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

AnaK

Sto volim kad se tako kosmicka ravnoteza ispolji :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Unabebili

Danima zaticemo bacene iskoristene pelene za odrasle ispred zgrade.
Na kraju se ispodtavi da baba sa osmog baca , cerka joj lekar, fina zena,
baba mentalno ok, znaci nije dementna.  :hm:

Sto se lajanja tice, meni se na Fisovo lajanje zalila komisnica koja u stanu drzi 5 ( i slovima) pet pasa.
Fis je lajao samo kad neko dolazi i to kratko dok ne udje u stan.  :wall:

U zgradi se bukvalno svima javljamo sa "dobar dan", vise od pola ne odgovori nikad  :shout:

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Glitter

Baja u kuci do nas skipuje uz tv...zovemo ga skippy :lol:
Prosle godine u stanu u uk dobili smo pismo od komsinice pored koja se pozalila da se cuje buka iz naseg stana u vecernjim casovima. Rekla sam joj da je to sex i da bi valjalo da proba ponekad ;D

Ja inace ne reagujem ni na kakvu buku :turpija: Stiv je jezivi zivac ...balans

martina

jao anKa, glasam za klompe  :lol:

ljetos su se luka i martin par puta potuki u sobi u neumu, snaja s djecom bila ispod, mislila zemlja se otvorila  :lol:
a pored njih je tip kojem je striko izdao sobu, dobio slom zivaca, a striko ce: ne znam ja, rodjak, nije to moje  :lol:

al brzo su se smirili, mada ja sam se izgalamila na sviju sto nisu otisli da ih smire, oni u fazonu: ma sta ce djeca...

a inace ja stvarno ne znam sta bih da sam morala u stanu s njima da zivim, pola su nam kuce sorili i ovako. morali bismo da trazimo neki stan iznad vesernice  :lol:

ja sam mrzila da zivim u zgradi, sve se cuje, narocito kad moji komsije iznad geto i precko igraju klikera oko ponoci  :lol:
al stvarno imali smo super komsiluk, bilo je dosta djece i zijana, ali nikad se niko nije zalio, naprotiv
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Lukina mama

i moj glas za klompe  :girl_haha:

ja sam ceo zivot zivela u zgradi, i ovde zivim u zgradi, tu neka tolerancija mora da postoji, mogu mislti kako je mojim komsijama kada se ja krecem, ko medved  ali se niko ne buni, niko nije savrssen svi imamo neku falinku ali brate mili kad si tu gde si, moras nesto da progutas :D

to msilm na tu komsinicu tate od anek, big deal.... :fool:
Luka ,09 April 2005

Mirka

sve, sve, ali da ti smeta komšija ispod tebe
baš je taj Janko nevaljalko  :rofl:
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

bubi

N A N U L E sestro slatka I to dva broja vece da spadaju!!!
Koliko ludaka a ja bi I tatu pridavila Koji se izvinjava.
A usput bih Tim istim nanulama ubijala komarce po zidu,plafonu itd.
Za tebe :bighug:

disco2000

cici

Bubi izrazen pms :lol: :kiss1:

Nemam komentar samo pusti Manfreda :D\

Ovde se zalila komsinica ispod na buku i to Sofiji kad je srela u liftu pa joj je bilo neprijatno ja joj rekla da je sledeci put posalje kod mene.Zato me mama molila da idem da joj javim kad su dosli decaci na rodjendan.Nisam htela :D a oni baksuzi bili dobri nisu cak ni skakali samo protrcali par puta :rofl:

Nanny Ogg

Koji bolid, smeta joj komsiluk ispod  :krsti:

Pusti Manfreda, kupi kokice i uzivaj u prizoru  :turpija:

Ajte zene, ne dram'te

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

rafa

10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

maxic

Ja bih lijepo kupila one cepove za usi, pa kad ko dodje na vrata, samo mu ih urucila.

Kod mene kao kod Martine, ne daj boze da zivimo u stanu, fino bi nas izbacili. Neki dan je bila jedna moja drugarica ovdje, ona se trzala na svaki zvuk ( ima malu djecu) a meni normalno,moji skacu s kauca, jurcaju, to je tako stalno.
Primjetila sam da se lagano pretvaram u mamu, kad recimo idemo kod nekog u zgradu ja ih od lifta usutkavam, sve sapucem kao, ali se kroz sapat i derem. I onda stanem i pocnem da se smijem , jer prepoznam nju. Koliko me samo to nerviralo, iza 8 pm nije bilo sanse da mozes normalno progovorit kad izlazis iz stana ili lifta, moralo je da se cuti.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07