Main Menu

Nostalgija

Started by Unabebili, March 14, 2011, 01:40:36 PM

Previous topic - Next topic

Plava Baklava

Nekad bude. Mozda retko i zato sto sam samoj sebi zabranila. Lako je biti nostalgican kad znas da mozes da dodjes. Tako da .... bicu nostalgicna opet jednom, kad budem stavila povratnu kartu u dzep  :love32: . A da odem nekud dalje, bila bih nostalgicna i za ovim ovde. Ma nostalgicna sam i za mestima na koja odem jednom godisnje ili jednom u zivotu  :lol: . Lako se primam i naj-volim cipelice-setalice  :girl_haha:

moj vrtiguz

...................................................
ima nas i ovde:  http://plavabaklava.wordpress.com/

moje petljancije: http://bojeduse.wordpress.com/

zona sumraka: http://razmisljarnik.wordpress.com/

dmi

ja nemam nostalgiju prema mestu (zemlji) mogla bih da zivim gde god (samo da nije zima) ali imam prema proslim vremenima ( imam nostalgiju koja je potpuno iracionalna jer se prosla vremena nece nikada ponoviti, tako da ja to uglavnom ne definisem kao nostalgiju vec ne znam kako da ga nazovem)

uopste ne mislim da bi mi bilo bolje da sam ostala u tamo jer ovde krecem od nule, ma iz minusa krecem ali mi nije bitno. svako jutro kad vozim tesu u skolu i puca mi pogled na palme, ja pomislim - e pa bas ovde ja treba da zivim :innocent:)

nedostaju mi samo neki ljudi koji su tamo i zao mi je sto sam toliko daleko da mi mnogi nece doci u posetu, ali zato cu doci ja njima  :bighug:
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

AnaK

Quote from: dmi on March 20, 2011, 08:05:15 AM
svako jutro kad vozim tesu u skolu i puca mi pogled na palme, ja pomislim - e pa bas ovde ja treba da zivim :innocent:)

:love32: :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Lani

ja nemam nostalgiju prema mestu (zemlji) mogla bih da zivim gde god (samo da nije zima) ali imam prema proslim vremenima ( imam nostalgiju koja je potpuno iracionalna jer se prosla vremena nece nikada ponoviti, tako da ja to uglavnom ne definisem kao nostalgiju vec ne znam kako da ga nazovem)

uopste ne mislim da bi mi bilo bolje da sam ostala u tamo jer ovde krecem od nule, ma iz minusa krecem ali mi nije bitno. svako jutro kad vozim tesu u skolu i puca mi pogled na palme, ja pomislim - e pa bas ovde ja treba da zivim :innocent:)

nedostaju mi samo neki ljudi koji su tamo i zao mi je sto sam toliko daleko da mi mnogi nece doci u posetu, ali zato cu doci ja njima  :bighug:

Divno  :girl_in_love:

Xe

I ja sam nostalgicna po vremenskoj osi, kad sebi (retko) dozvolim da pogledam unazad.
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Nanny Ogg

Quote from: Xe on March 20, 2011, 09:07:31 AM
I ja sam nostalgicna po vremenskoj osi, kad sebi (retko) dozvolim da pogledam unazad.

isto  :-X

nisam nikad nigde zivela dovoljno dugo da stignem da osetim nostalgiju, uvek mi je bilo super bas tu gde jesam  :)

Ajte zene, ne dram'te

Blue

svako jutro kad vozim tesu u skolu i puca mi pogled na palme, ja pomislim - e pa bas ovde ja treba da zivim :innocent:)

ovo je nesto sto se moze i ne mora imati. neki ljudi to nikada ni ne osete.

a i razlicita su inostranstva. neka je lakse voleti, neka teze.

to je jako mocan osecaj, te ispunjenosti sto si tu gde jesi, cuvaj to  :girl_in_love:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

martina

nisam nostalgicna ni po kojoj osi. prosla vremena i mjesta mi ne izgledaju bolja nego sto su stvarno bila, sve je imalo svoje prednosti i mane, pa i ovo sad

ovdje gdje sam sad nema proljeca, ali onda se sjetim da ima super jesen... zimi skijamo da prekratimo hladnocu. u ljetu uzivamo do maksimuma
mislim da je super mjesto za odgajanje djece
nadam se da cu kad budem stara moci da zivim negdje gdje je toplije ( a gdje sad mozda i ne bih voljela da zivim)

ali najvaznije - kad odem negdje, jedva cekam da se vratim kuci - ovdje. i onda se, bas kao u gornjem postu, vozim ulicom i mislim - ovdje je to gdje trebam da budem - pa makar i trenutno
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Unabebili

dmi, ti si definitivno na pravom ( svom) mestu  :girl_in_love:

ja sam nostalgicna za vremenima
cini mi se da kad bi povela meni drag svet sa sobom, mogla bi da zivim daleko odavde - bilo gde

a kad mi se mnogo smuci gde sam - cini mi se da bih mogla da odem i da se nikad ne vratim  :girl_sad:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Blue

malo jesam nostalgicna, kao i uvek ovih prolecno-aprilski dana, a bas malopre dobih slikovit e-mail od drage osobe, koja je nekada davno zivela u beogradu, a sada je trenutno u poseti, pa sam se nasmejala.