Recepti sa neta - neisprobani - slatko+slano

Started by janavi, May 10, 2009, 12:39:59 PM

Previous topic - Next topic

Lani

AnaK

Janko 23.7.2002.

Lani

Samo od gledanja sam se ugojila pola kg.  :girl_haha:

disco2000

Quote from: AnaK on April 19, 2014, 08:18:26 PM
Ih bre, kakve ste, ja se sve nadam da će neka od vas reći - ne čekaj mamu, umesiću ti ja  :girl_haha: :kiss1:
Ja bih vrlo rado, da znam da znam... :-[ a znam da ne znam :lol:

aleks

Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Unabebili

Quote from: AnaK on April 16, 2014, 09:16:29 PM
Ja sad pravim neku varjantu, paradajz sos + malo muskovado šećera, ne očekujem spektakl, al' javiću kako je. A moram i pravi Heinz ovih dana da kupim, da se podsetim originalnog ukusa  :turpija: :kiss1:

izbegni bilo sta njihovo ....na listi GMO

:baba: ne kaci one kolace, dijeta u toku  :rofl:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

AnaK

Pa dobro, malo, ponekad  :girl_haha: I ja sam na dijeti  :diva: Ali ovo s malinama je stvarno :nesvest:
Janko 23.7.2002.

AnaK

Janko 23.7.2002.

Lani

Ovo zvuči zanimljivo, doduše ja mogu boraniju i potpuno barenu bez ikakvih dodataka da jedem, volim je.

AnaK

Mogla bih i ja ovako, i bez badema. Definitivno mi je to prženje/dinstanje bez tečnosti optimalan način i za kelj i za boraniju. Doduše, i grašak tako najviše volim, s tim što njega mogu i kao varivo.
Janko 23.7.2002.

monochrome

i ja cu ovo da probam, mada je meni najmljac, sto ja zovem...mahune na gusto...poprzim malo belog luka, dodam mahune (boraniju, da se razumemo :girl_haha:), malo brasna, malo vode, zacini, pa na kraju zalijem pavlakom  :balavi:

disco2000

Ja i jedem samo tako na pari kuvano :lol:
Nikako bademe da kupim :wall:

Lukina mama

ja samo jedem tako boraniju, mislim samo tako je spremam i volimo je svi, ovde ima ta french cut boranija, i mnogo mi je lepsa nego regularna boranija....
Luka ,09 April 2005

AnaK

Disco, ti bademi su stvarno 3%, stvarno ništa bitno ne menjaju  :kiss1:

LM, ja mislim da je to ova koju sam ja kupila  :think: Nije pljosnata, okrugla je, po slikama s neta, liči na french cut.
Janko 23.7.2002.

Glitter

Sve vrste povrc vec nekoiko meseci iskljucivo na pari. Prija mi trenutno