Recepti sa neta - neisprobani - slatko+slano

Started by janavi, May 10, 2009, 12:39:59 PM

Previous topic - Next topic

anelore

Meni ovaj kolac ne deluje suvo, samo nisam ni ja sigurna da bih tako trosila nutelu, ne znam, nisam pametna  :lol:
Zato mi se sad prijeo onaj specijalitet kuce iz Ipaneme, onaj savrseni tart sa crnom cokoladom i jabukama  :crycry: Mogla bih da MM nagovorim da odemo ovih dana, i tako smo se uz taj kolac smuvali  :girl_haha: pre  10 godina  :girl_in_love:

Margarita

najbolje da masha napravi za prvu degustaciju :rofl:

cici

Vila

Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Pepi

cici

hanna

Meni jaja nisu problem  :rofl: Sacuvah recept, ukazace se valjda prilika da ga napravim  :lol:

Lani

17 jaja godišnje ne pojedem  :rofl: (unutar i izvan kolača, plus računajući i Uskrs).

hanna

Sta pricas  :rofl: mi  komotno mozemo biti izvoznici istih  , koliko ih smlatimo tokom godine  :rofl:

Lani

hanna

..a ja bez jaja i slanine ne mogu zamisliti dorucak  :rofl:

Unabebili

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

cici

Pa sta vam je, svaka prosecna rodjendanska torta koju napravim ima 17 jaja :rofl: evo pitajte dedu ona mi sabirala :lol:

AnaK

Janko 23.7.2002.

Saska

Mislim da već cujem huk oduševljenja od mojih ukucana :)