Main Menu

Nokti i lakovi za nokte

Started by janavi, March 22, 2011, 07:16:42 AM

Previous topic - Next topic

AnaK

Nisam znala ni da ih toliko postoji :nesvest: S tim ne možemo ni ekipno da se nosimo :girl_wacko:
Janko 23.7.2002.

kalimero

:lol: ali sta ce ikome 2000 lakova? Kad probas 2000 lakova a kamoli nosis?
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

cici

Ona je vrlo ozbiljna blogerka i sigurno je vise od pola toga dobila na poklon  za recenziju.

Lani

Ja baš htedoh da napišem isto, kad imaš jedan od najpoznatijih lakoholičarskih blogova na svetu, ni ne možeš da imaš manje od toga realno. A što kaže cici, velika većina toga je dobijena. Blago njoj. :girl_sigh:

kalimero

slazem se da ih nije kupila nego dobila ali realno, sem da ih probas, ocenis i prosledis dalje, ne vidim drugu varijantu?!  :girl_haha:

evo ga army glam, flormar.....divna, divna maslinasta zelena

i plus, namazala sam plavce na onaj plasticni tocak sa uzorcima (pardon maj frenc, nemam pojma kako se to zove  :girl_haha:), mittens i natty je bas onakva razlika ko sto napisah, ali mi je CH first date dovoljno svetliji od natty, pa cu preziveti BB za sada  :girl_in_love:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

cici

Neke blogerke povremeno  imaju akcije pa poklanjaju sto nije losa ideja.Mozda malo nije bas eticki da poklanjas poklon ali pretpostavljam da u njihvom slucaju to niko ne bi uzeo za zlo.

kalimero

evo sva tri pomenuta plavca.....
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Meni sad CG ovde deluje tamnije od Natty.  :crazy:

cici

Meni oni reano uopste ne izgledaju ovako.Malo su sivlji.

kalimero

evo promenih sliku za natty, ono nisam dobar swatch stavila
jesu, malo su sivlji, ali ovakav je odnos snaga.... CG je najplavlji i najcistiji, a ova dva prasnjava, jedan svetliji i tamniji......  :think:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

cici

kalimero

meni se na swatchevima uopste nije dopao, ali mi se meni na noktima dopada skroz  :fool:

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

cici

Takvu plavu nemam zelju da probam, samo ove prasnjave.

Glitter

dmi

meni se blue boy ne svidja :rofl:
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen