Main Menu

Nokti i lakovi za nokte

Started by janavi, March 22, 2011, 07:16:42 AM

Previous topic - Next topic

Masha

AnaK

Predivan je ovaj essie  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

cici

Koji Masho, na prvom linku crveni je samo onaj ls.

gasha

marz  :rofl:

ovaj musicin oklop ziva ne bih mazala   :nokti2:
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

anelore

Mardz, i ja bih na tvom mestu pre neki crveni ili koralni nego sivi lak.
Sto se samopotamnjivanja tice, ja isto volim pred leto malo da potamnim noge i ruke, za to sam do sada koristila losione za telo za sampotamnjivanje, oni daju dosta finu nijansu i nisu prenapadni, preporucujem Alverde iz DMa.

linga

Quote from: Margarita on May 12, 2013, 09:14:37 PM
odoh sutra da biram neki lak :lol:
i ostali aksesoar, narukvicu sam jednu vec smeknula u orient emporumu
kako je nekad bilo lako, dok vas nisam upoznala
cipele i tasna, bezbojni lak, i bog da me vidi
sad, bre, hiljadu briga imam :rofl: a ni tasnu jos nemam :rofl:

:lol: :lol:

Lani

Quote from: Masha on May 12, 2013, 09:44:33 PM
ja bih lak neki koji vise vuce na bordo, pre nego na cigla narandzasto :clapping:

Lani, watermelon mi je najnovija ljubav :girl_in_love: samo zagledam u nokte, obozavam tu boju

Kaži Mašo, kakav je.  :girl_in_love: Divna vesela letnja bojica, izgleda kao neka bombona  :girl_in_love:
Merkam ga ja odavno.
Formula je bez greške, može da se izvuče u jednom sloju, to je za Essie baš uspeh. Ovi koje ja imam od ranije, sa tankim četkicama, svi imaju ređu formulu, posebno Island hopping, to i AnaK može da potvrdi, probala ga je. Za njega 3 sloja, minimum.  :wall: :hm:
I dive bar je prelepa boja, nije on meni muva boja  :baba: Suviše je taman da bi bio muva.

hanna

Cici izmedju Shanelovog April i LB na mojim noktima bukvalno nisam mogla uociti  razliku ..mjerkala sam Dior Princess divan je , kao i Shanel May .

cici

Lani

Cici, jesu sendići u NL isto 800 kao obični lakovi?

Evo ga onaj novi sendić iz jesenje kolekcije koji mi se dopada, ovde se fino vidi kakav je.
Mislim, u svakom slučaju neće moći da se nađe još par meseci ovde kod nas ali opet lepo je da već ima svočeva.
http://www.swatchandlearn.com/opi-alcatraz-rocks-swatches-review/

AnaK

Divan  :girl_in_love: Ja sam kao jesenji već zapikirala jedan bakarno-šljokičasti China glaze, možda ovaj:

http://www.stephscloset.com/blog/gallery/id/3192/china-glaze-ginger-nail-polish/

:girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Margarita

jel to jesenja kolekcija za jesen 2013? :blink:

AnaK

Janko 23.7.2002.

cici

Lani isto kostaju.