Main Menu

Nokti i lakovi za nokte

Started by janavi, March 22, 2011, 07:16:42 AM

Previous topic - Next topic

Glitter

cici

MT na snizenju zaboravila sam koliko ali nije zanemarljivo.

AnaK

QuoteIskoristite sjajnu ponudu i praznični popust od 40% na sve Morgan Taylor lakove u toku decembra!

:clap:
Janko 23.7.2002.

cici

Margarita

ja sam se prepoznala u opisu :girl_haha: jos da naucim da lepo oblikujem i namazem konte, pa da uslikam nailfie  :girl_in_love:
https://www.facebook.com/essie.serbia/app_740596799328357

Nanny Ogg

Ajte zene, ne dram'te

Lani

:think:

Neka moja imenjakinja je već poslala sliku.
Branislava Jovanović  ;D Ta je još i najbolja.

Nanny Ogg

Iju, ja mislila ti si, pa glasala za nju  :-[

Al realno, od svih prijavljenih je najlepša slika

Ajte zene, ne dram'te

Margarita

a ima i nekih horor kandzi :nokti2:
lani bi mogla da ih oduva nekom svojom fotkom :)

Lani

Mislim, to jeste moje pravo ime, ali na FB sam pod Branka.  :)

Nanny Ogg

Što je najgore, znam  :-[ :-[ :-[

U svoju odbranu imam da kažem samo da je to bilo pre kafe  :-[

Ništa, postavi svoju, pa ću da je lajkujem iz svih brauzera i sa svih uređaja kojima imam pristup, da se povadim  :girl_haha:

Ajte zene, ne dram'te

Lani

Ne bih dozvoljavala kačenje onih salonskih fotki, da sam na mestu žirija, samo domaću radinost.
Svako može da ode u salon da mu se namontiraju kandže i uradi nail art, ali nije to to.

Glitter

ja sam mislila da posaljem moje fotke chincilly-ja, i da slazem se da salonski nail art ne bi trebalo uzeti u obzir, mada ja sam mislila da je essie takcimecenje te stoga su i njihovi lakovi ne nesto peto :hm:

kalimero

nista sa FB ne vidim, al to vec znate......
al svasta sam nesto drugo htela.....
sinoc sam namazala over the knee, prvo mackanje posle 2,5 nedelje..... ocajno sam ih namazala, ali sam srecna sto sam uopste pokusala, ono, prvi macici i tako  :rofl:

u liliju essie 735din, a truth or flare 375 din .... valjda sam zapamtila cifre  :rofl:
i rimelcici su na popustu 20%
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

cici

Quote from: Lani on December 04, 2014, 09:21:41 AM
Ne bih dozvoljavala kačenje onih salonskih fotki, da sam na mestu žirija, samo domaću radinost.
Svako može da ode u salon da mu se namontiraju kandže i uradi nail art, ali nije to to.
Slazem se a i zar essie ima zut lak?