Main Menu

Nokti i lakovi za nokte

Started by janavi, March 22, 2011, 07:16:42 AM

Previous topic - Next topic

Lani

TINK

nije mi jasno sta pogresno radim, lakovi mi drze u proseku jedan do dva dana  :crycry:. Zato me mrzi da ih i mazem  :crycry:. Kad bi makar moglo 5-6 dana  :-[

Imam gomilu lakova, kupovala sam ih bas dosta jedno vreme. OPI mi je najgori od svih, on mi se iskrza bukvalno posle 3-4 sata  :crycry:, Essi mi izdrzi jedan dan. Ostali isto tu i tamo par sati  :lol:

Resila sam da vise ne dam ni dinar na lakove, sem na ovaj Trind  :lol:

Dobila sam neki dan ovaj Chanelov, on mi je na noktima vec dva dana, plasim se da se poradujem da ce izdrzati duze nego ostali.  Sad cu i swocic da vam stavim, naucila sam od vas sto cudesa  :girl_haha: :lol:

Glitter

sta radio ti sa tim rukama kad ti opi traje 3 sata :crazy:

TINK

Quote from: Lani on December 09, 2014, 09:21:15 PM
:baba: :girl_blum:

Aj budi drug, nemoj da se smejes  :baba:..... reci kako da namazem i osusim nokte, sve za 5-10 min i da mi tako stoji 5-6 dana  :girl_sigh:

TINK

Quote from: Glitter on December 09, 2014, 09:23:09 PM
sta radio ti sa tim rukama kad ti opi traje 3 sata :crazy:

Nista, sedim i susim ih pola dana  :lol:...... podjem negde i kad se vratim sve mi se okrzaju vrhovi  :'(

Nikad ih ne lakiram kad treba nesto da radim, niti ribam svaki dan  :girl_haha:. Na poslu nosim najcesce rukavice, tako da i ne perem svaki cas ruke u laboratoriji, niti ih dezinfikujem, promenim po 20 pari rukavica dnevno  :lol:

Probala sam striktno da ih nalakiram kad sam kuci, kad nista ne radim, kad odam samo po prodavnicama  :girl_haha:. Znaci ceo dan se luftiram sa frisko nalakiranim noktima, sem pranja ruku nista ne pipam i opeeeet spadne  :crycry:

Glitter

e to vec ne moze, odvoji vreme za mazanje noktiju, dobru bazu, dobar top coat i daj vremena slojevima da se lepo osuse...i trajace...neki krace (dan, dva) neki duze (do 5 dana-ovo je bio moj rekord, ali i tada sam ga sama skinula, ne mogu da se setim koji je bio u pitanju)

Lani

Tink maži neki top coat. Preko Trinda. Trind  :lol:
Moraš tako ako hoćeš da ti traju makar malo duže.

Za dugotrajnost, osim korišćenja top coat-a, ne znam šta drugo da kažem, ja menjam boju na dan-dva tako da nisam sagovornik na tu temu.  :think:

TINK

Uhhhh bre, to mi je puno vremena, gde jos i lakiranje da uglavim  :girl_sigh:. Secam se da je Cici spominjala da ona nesto munjevito to odradi, ali ona je profi  :girl_sigh:

Margarita

Quote from: TINK on December 09, 2014, 09:26:25 PM
Aj budi drug, nemoj da se smejes  :baba:..... reci kako da namazem i osusim nokte, sve za 5-10 min i da mi tako stoji 5-6 dana :girl_sigh:
pa ne moze to tako  :o to mora da se voli  :girl_in_love:

TINK

Quote from: Lani on December 09, 2014, 09:35:56 PM
Tink maži neki top coat. Preko Trinda. Trind  :lol:
Moraš tako ako hoćeš da ti traju makar malo duže.

Za dugotrajnost, osim korišćenja top coat-a, ne znam šta drugo da kažem, ja menjam boju na dan-dva tako da nisam sagovornik na tu temu.  :think:

Znaci mora  :girl_sigh:?

bas je smorno to lakiranje noktiju  :'(

TINK

Quote from: Margarita on December 09, 2014, 09:37:35 PM
pa ne moze to tako  :o to mora da se voli  :girl_in_love:

Zar i ti Mardz  :o i tebe su prevejale  :o ?

Lani

Nije ti ni top coat garancija za neke lakove da će nešto mnogo duže da traju... posebno ako stalno nešto radiš rukama, al kažem, meni to ne smeta.
Ti si onda možda za neke trajnije varijante, gel lakove i tako to...

TINK

Meni se cini da sam bas ovde hvalila one Alessandro trajne lakove. Kupila sam i lampu i masu lakova  :-[

i bilo je zaista super par meseci, dok nisu poceli da mi propadaju nokti. kako sam odlepljivala taj gel lak, tako je poceo da se skida i moj nokat  :crazy:... tako da sam to batalila  :baba:

TINK

a za nadogradnju mi previse brzo rastu nokti, moram korekciju da radim na 10-15 dana  :crazy:

i kosa i nokti mi rastu extremno brzo

Lukina mama

nemam nista da dodam na temu, samo se iznenadih kada videh Tink ovde  :girl_in_love:
Luka ,09 April 2005