Main Menu

Nokti i lakovi za nokte

Started by janavi, March 22, 2011, 07:16:42 AM

Previous topic - Next topic

disco2000

Eh, da :girl_sigh: ali, dobro, ona broj 6-7 komada, ne 20 i nesto :lol:

Vila

Da prijavim da sam tražila u Muelleru (u Ljubljani i u Zagrebu) OPI 50 shades of grey, i nisu dobili još  :ljut: :rofl:
a htela sam da uzmem sebi onaj najtamniji sivi, a za Lani onaj svetli :girl_in_love:
mm je umirao od smeha, kako sam se razočarala kad nisu imali :rofl: Kao, pf, kakvi ste, a ja se zalaufala da kupim o'ma' :rofl:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Glitter

Quote from: Vila on December 22, 2014, 03:21:24 PM
Da prijavim da sam tražila u Muelleru (u Ljubljani i u Zagrebu) OPI 50 shades of grey, i nisu dobili još  :ljut: :rofl:
a htela sam da uzmem sebi onaj najtamniji sivi, a za Lani onaj svetli :girl_in_love:
mm je umirao od smeha, kako sam se razočarala kad nisu imali :rofl: Kao, pf, kakvi ste, a ja se zalaufala da kupim o'ma' :rofl:
kolekcija izlazi 01.01.15 :D
ovi moji od kojih porucujem su prvobitno obecavali da ako odradim preorder sada bice poslato 02.01. medjutim malopre salju mail i kazu da sve poruceno do danas bice poslato 12.01 zbog praznika  :crycry:

Vila

auuu, ala sam ja poranila :rofl:
zato mi se ona Slovenka onoliko zbunila :rofl1:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Lani

Drugarica moja kako misli na mene.  :bighug: :kiss1:

Vila

Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

Martina

Lani

Devojke, kad ćemo onu kafu što smo planirale ove nedelje?  :turpija: :)

Glitter

ja ne mogu u cetvrtak popodne i vece, ostalo sam :turpija:

Lani

Ja ne bih mogla sutra jedino, u petak imam neki rođendan ali tek uveče, popodne sam free.
Hoćemo sredu ili petak, kako drugi stoje sa vremenom?

AnaK

Meni odgovara i sreda i petak, radije bih sredu (petkom sam mrtva, + je gužva u prevozu)
Janko 23.7.2002.

Lani

Hoćemo sredu onda? I gde ćemo?

AnaK

Meni skroz odgovara i grad i NBg, dogovarajte se vi što niste sa obe strane mosta  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

Lani

OK  :kiss1:
Sad da vidimo i ostali da se izjasne.

bubi

Ja bih mogla u četvrtak.
U sredu ne mogu.

AnaK

Ja ne mogu četvrtak. Idem na piling :lol: Onda ipak petak?
Janko 23.7.2002.