Main Menu

Nokti i lakovi za nokte

Started by janavi, March 22, 2011, 07:16:42 AM

Previous topic - Next topic

disco2000

Ovaj definitivno nije redak :think:

Lani

Super, a baš je lepa boja i lep šimer.  :girl_in_love:

disco2000

Sporije se suši :think: ... ili sam se ja navukla na top coat :lol:

Masha

ja sam danas pravila tari starke na noktima, jos me ruka boli :crazy:

cici

Ja jos nisam ali me vija za isto to :lol:
Namazah on her majstys na noge nesto se to meni ne svidja, izdrzace do petka kad cu na pedikir, nesto mi cudna stopala sa ovim.

Lani

Ja sam ga do sada mazala samo na rukama, na nogama sad imam ljubičasti sendić i baš lepo izgleda. :girl_in_love:

cici

Na rukama je savrsen, nego htedoh da probam kako izgleda i na nogama.

Lani

Izvinite na ogromnim slikama, ali lepše se vide boje tako.

Jesenji China Glaze  :girl_in_love:
Jesam li već napisala kako su mi divni?

I još  :)

Jesenji Essie  :balavi:

Jesenje Zoye (pixie dust)  :balavi:

cici

Ja ne mogu da docekam ove paperjaste teksture da probam.A pixie ne znam jesu li uopste dolazili kod nas.Jedva cekam sajam :clap:

Lani

Pixie jok a da li će ne znam, sve se spremam da odem do Ultra suna da pogledam šta sve uopšte imaju od Zoya pa da pitam za Pixie ali nikako da odem.
Paperjaste navodno ima i Nails Inc. ali ja se svaki put zgrozim u Sephori njihovom cenom tako da samo produžim dalje, nisam se udubljivala šta sve ima, moguće da ima poneki paperjasti da se nađe.
Probaću CG svakako kad stignu, njihove kolekcije stižu sve uvek, koliko znam.

edit: Da, ima ih Nails Inc.
http://www.sephora.com/feathers-effect-nail-polish-P378278

cici

INC ne gledam, sacekacu cg.Lepe su i boje odabracu neki sigurno bas sam radoznala.Ultra sun moze i telefonom da se zovne.

AnaK

Jesenji CG mi se skoro svi sviđaju  :blink: :nesvest:  :girl_in_love:
Ove paperjaste uopšte ne razumem  :think: i jedva čekam da vidim (i opipam?  :think:) na nekoj od vas  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

Lani

Super je, i Opi i Essie imaju slične zunzare za jesen, ne znam samo ko je koga tu iskopirao.  ;D
A CG jesenji, ne zna se koji je lepši, stvarno su dobri.

Ovaj paperjasti finiš bi trebalo da se oseti pod prstom (sad ne znam baš da li kao sendić ili pixie dust ali svakako se oseti) a to su samo čestice jedne boje razbacane po drugoj boji. Potrebno je 2-3 sloja da bi se postigao pravi efekat.
Zanima me stvarno kako to izgleda na noktima. Ima simpatičnih svočeva na netu.

AnaK

Na nogama sad imam ovaj:

Diiiivan je, divan je  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.