Main Menu

Nokti i lakovi za nokte

Started by janavi, March 22, 2011, 07:16:42 AM

Previous topic - Next topic

Lani

Ovaj mat crni izgleda kao koža. Fenomenalan je.  :balavi:
YSL baš ima super boje. Malo ali probrano društvo.

Margarita

jao kakav je crni mat, fenomenalno

cici

Quote from: Lani on July 31, 2013, 11:06:17 AM
Ovaj mat crni izgleda kao koža. Fenomenalan je.  :balavi:
YSL baš ima super boje. Malo ali probrano društvo.
Upravo osacovala sam #16 izgleda da se onesevestis momentalno.

Lani

Jeste, prelep je. Moraš da ga kupiš.  :kiss1:

cici

cici

Planirala sam stvarno samo par komada, posto kreme obozavam rekla bih da su njohove neprevazidjene, i to u bojama koje nemaju ili im je tesko naci dupe.

Lani

Ovaj ljubičasti nema dupe, svi koji mi padaju na pamet da su na taj fazon (npr. Vant to bite my neck, onaj moj CG Queen B), svi su mnogo plavlji od njega.

Zašto na netu ima tako malo njihovih svočeva, u čemu je fora?

cici

Da, da tako sam i shvatila.Nego gledam i one fuksije ima ih 5 za redom, tu cu morati da budem pazljiva.

cici

Ne znam, i ja sam primetila bas malo ima swatcheva.

disco2000

Ja obozavam tamne :girl_in_love: sad bas imam onaj sivi nemacki na nogama :lol: Nein, nein, nein, o.k, fine :lol:
A volim i da crni sa mat top-om preko :girl_in_love: Crni french sam probala ai nisam uspela onako lepo uredno :-[

Lani

Imaju i lepe crvene.
Onaj smaragdno zeleni koji se meni sviđa izgleda nije u stalnoj postavci, toga verovatno više ni nema nigde. :(

Ja crne najviše volim da su sjajni da šljašte koliko su sjajni ali mi je ovaj matirani prelep isto.

cici

KOji lani, vert?Ne znam ni da li je dolazio kod nas.Macnula sam ga u gr i zalicio  mi je na nesto i nisam ga uzela, maze se kao san.

Lani

Ne, Verta ima, videla sam ga u Kavali.

Wintergreen

cici

Kakav je, nisam nikad ni swatch videla.Ja kao ne bas ljubitelj zelenih taj ako je stvarno takav bih bez razmisljanja uzela.

Lani

A vidi ove, isto sve na taj fazon, tamni sa šimerom.
Ni njih nigde nema sigurno.
http://www.fashionpolish.com/2011/10/yves-saint-laurent-black-collection.html