Main Menu

Nokti i lakovi za nokte

Started by janavi, March 22, 2011, 07:16:42 AM

Previous topic - Next topic

AnaK

Ja imam ovaj:

http://1.bp.blogspot.com/_Yug_jRotQOg/SmOUhbJKaVI/AAAAAAAAAGA/gdRagWMemeU/s320/yellow1.JPG

I mnogo mi se dopada, s tim što mi je jedini lak koji imam koji mi baš nije za posao  :think:
Janko 23.7.2002.

AnaK

Zaboravih da javno prokomentarišem savršenstvo od Nirvane viđeno danas na Laninim savršenim noktima  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Lani

bubi

ovaj plavi mi je najlepsi.
a sto je gadan ovaj beli

Lani

A da, beli  :lol: tamo na Ani ga krstiše kokice na noktima.  :lol:
Kad već pomenu Anu, cici vidim da te tamo neko uverava da je Pewter ravan/gladak ili šta već.  :lol: :crazy: Onda su moji pojmovi ravnog i hrapavog žestoko otišli u aut ako je ono ravno.  :fool:

cici

Da bas sam zato i pitala, ni na slici ne deluje ravno.

Lani

Najsličniji je Zoyinim piksijima, eto tako otprilike, probala si London pa ako se sećaš kakav je on pod prstom.

cici

linga

Meni se ne dopadaju žuti!
DMI hvala na info, meni koja stalno nešto žurim onda takve Zoye savršeno odgovaraju  :kiss1:

kalimero

nista posebno mi nije ostavila utisak ova CG praznicna kolekcija..... :ces: a beli mi je jeziv.... :girl_blum:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Sve su boje već viđenje manje više. Stvarno je i teško smisliti nešto originalno kad svi poludeše sa štancovanjem kolekcija, boja, finiša...

kalimero

ali ja i ne razumem stancovanje kolekcija svako malo .... pa, nemoguce je smisliti toliko novih boja ..... bolje da se potrude da izuce sta najbolje prolazi kod kupaca i to prave ili pojacaju proizvodnju nekih koje proglase sezonski najpopularnijim.....
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Zumbulica

Quote from: kalimero on October 17, 2013, 06:57:49 PM
nista posebno mi nije ostavila utisak ova CG praznicna kolekcija..... :ces: a beli mi je jeziv.... :girl_blum:
Takodje  :)
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Lani

Kali, sve to nađe svoje kupce, imaju oni interes u tome, da nemaju ne bi to radili.

kalimero

ma, jasno mi je i ocigledno ima ekonomske razloge....
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.