Main Menu

Nokti i lakovi za nokte

Started by janavi, March 22, 2011, 07:16:42 AM

Previous topic - Next topic

Lani

Lepi su cici, Russian navy posebno, mada ja nisam ljubitelj mat varijanti, više volim the real thing.  ;D

hanna

Jos se lomim da okacim sliku danasnjeg  perfektno odradjenog manikira  :nokti2: Cici i Dmi mogu da prenesu utiske sa fb  :rofl:  :crycry:

dmi

moram da vam pokazem ovu grozotu. ali pre nego skrolujete do slika obavezno procitati prva dva pasusa

:rofl:

UPOZORENJE - SPOJLER GROZAN :lol:

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

dmi

Quote from: hanna on October 19, 2013, 02:52:17 AM
Jos se lomim da okacim sliku danasnjeg  perfektno odradjenog manikira  :nokti2: Cici i Dmi mogu da prenesu utiske sa fb  :rofl:  :crycry:

obavezno :lol:
manikir je kriminal, ali zato ti je lak bozanstven zaista
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

Blue

Quote from: dmi on October 19, 2013, 08:13:14 AM
moram da vam pokazem ovu grozotu. ali pre nego skrolujete do slika obavezno procitati prva dva pasusa

:rofl:

UPOZORENJE - SPOJLER GROZAN :lol:

grozan, ali organic  :rofl:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

hanna

:wall: :wall: :wall: posto sam bila u frci sa vremenom dobila sam popust i jedan free manikir ...toliko o debilima iz americkih salona  :lol:

hanna

Da dodam i to ,palac me boli koliko me guska ubola ispod nokta  :crycry:

Lani

hanna

Pa obicaj im je da ti guraju jednu od alatki i ciste ispod nokata ,misliiiiiim kao da sam se igrala u pesku pa je imala sta ocistiti  :crycry:

cici

Kriminal, mene tamo ne da ne bi videli nego bih ih oplela gde stignem.Sto se nisi zalila menadzeru i sto joj nisi rekla da preskoci taj deo postupka.

Lani

Kreteni  :sissyfight:, ne podnosim ništa oštro u blizini noktiju i zanoktica.  :nokti2: Kad vidim te bodlje i ona klešta za zanoktice padne mi roletna momentalno.

Margarita

kalimero

stvarno je strasan manikir.....a lak je dobar  :clap:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Margarita

Kupila sam lak :clap:
akcija je samo u toj apoteci, neki lakovi po 850, sve osstalo na akciji 10% do kraja oktobra

Lani

:clap:
Koji Marž, ovaj kao cicin?